Θέλει τον Βίντμαρ η Ρεάλ

Θέλει τον Βίντμαρ η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης «ατενίζει» την αγορά για την απόκτηση σέντερ, μετά τον τραυματισμό του Κούζμιτς και το πρώτο όνομα στη λίστα της είναι του Γκάσπερ Βίντμαρ. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Σλοβενίας είναι ένας που ενδιαφέρει τη «βασίλισσα» για τη θέση του σέντερ, διότι έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον τραυματία Κούζμιτς. Ο προπονητής της […]

Η Ρεάλ Μαδρίτης «ατενίζει» την αγορά για την απόκτηση σέντερ, μετά τον τραυματισμό του Κούζμιτς και το πρώτο όνομα στη λίστα της είναι του Γκάσπερ Βίντμαρ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Σλοβενίας είναι ένας που ενδιαφέρει τη «βασίλισσα» για τη θέση του σέντερ, διότι έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον τραυματία Κούζμιτς.

Ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, έχει αρκετά προβλήματα στους ψηλούς, αφού τραυματίστηκε και ο Ράντολφ και η περίπτωση του Σλοβένου σέντερ μοιάζει ιδανική. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπάνβιτ και θα πρέπει να σπάσει για να γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Ο Βίντμαρ έκανε μεγάλο τουρνουά στο Eurobasket, έχοντας 8.6 πόντους και 4.6 ριμπάουντ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ