Ούντριχ : Χωρίς τον Σλοβένο κόντρα στον Ολυμπιακό η Ζαλγκίρις

Ούντριχ : Χωρίς τον Σλοβένο κόντρα στον Ολυμπιακό η Ζαλγκίρις

Οπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η Ζαλγκίρις Κάουνας θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (28/12) τον Ολυμπιακό, χωρίς τον Σλοβένο NBAer.

Χωρίς το μεγάλο απόκτημά της, Μπένο Ούντριχ, θα αντιμετωπίσει η Ζαλγκίρις Κάουνας τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (28/12, 20:00) στην Λιθουανία. Την είδηση έδωσε ο τεχνικός των Λιθουανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τους Πειραιώτες.

«Εχω αντιμετωπίσει τον Μπένο όταν αγωνιζόμουν και ήταν εξαιρετικός αμυντικός. Η μόνη μου ανησυχία είναι η φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Έμαθα ότι έκανε σκληρές προπονήσεις, ωστόσο είναι διαφορετικό να προπονείσαι από ένα κανονικό παιχνίδι. Όπως και να έχει, ο Ούντριχ θα μας προδώσει εμπειρία και θα μας βοηθήσει πολύ. Εχουμε έρθει σε μια κατάσταση που δικαιούμαστε να στοχεύουμε στη συμμετοχή μας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ετσι δεν θέλαμε να ρισκάραμε με μια οποιαδήποτε μεταγραφή. Ηταν (σ.σ. ο Ούντριχ) κατάλληλος για να μας βοηθήσει στον στόχο που έχουμε πλέον», είπε χαρακτηριστικά ο Σάρας για τον 35χρονο γκαρντ, ο οποίος μονοπώλησε τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε οτι ο Ούντριχ έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Πολτζέλα, Ουνιόν Ολίμπια, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αβτοντορ Σάρατοφ, Ολίμπια Μιλάνο, Σαν Αντόνιο Σπερς, Σακραμέντο Κινγκς, Μιλγουόκι Μπακς, Ορλάντο Μάτζικ, Νιου Γιορκ Νικς, Μέμφις Γκρίζλις, Μαϊάμι Χιτ, Ντιτρόιτ Πίστονς και τώρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ