Μένει ο «Σέρβος» Πάντερ στη νέα εποχή του Ερυθρού Αστέρα

Μένει ο «Σέρβος» Πάντερ στη νέα εποχή του Ερυθρού Αστέρα

Η επόμενη μέρα στην ομάδα του Βελιγραδίου αναμένεται να την βρει εντελώς διαφορετική έχοντας ως πυρήνα τους γηγενείς, τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού και λίγους ξένους.

Οι ομάδες πλέον δεν μπορούν να συνεχίσουν με τα ίδια δεδομένα προ κορωνοϊού. Τα μπάτζετ μοιραία θα πέσουν, οι σύλλογοι θα ψάξουν νέους πόρους, θα ενισχύσουν το γηγενές στοιχείο και ψάχνουν το πως θα επιβιώσουν λόγω των οικονομικών ζημιών που έχει επιφέρει η πανδημία.

Οι Σέρβοι όπως πάντα υποστηρίζουν τους αθλητές της χώρας τους. Στην περίπτωση του Ερυθρού Αστέρα τα δεδομένα είχαν αλλάξει καθώς η διοίκηση είχε εστιάσει στο να γεμίσει με αθλητικούς Αμερικανούς το ρόστερ της στην φετινή Ευρωλίγκα. Αυτό όμως θα αλλάξει.

Αυτήν την στιγμή, πληροφορίες από το Βελιγράδι κάνουν λόγο πως θα τροποποιηθούν οι Ερυθρόλευκοι. Σε τεράστιο βαθμό.

Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα θα κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω τον Ντέγιαν Ράντονιτς καθώς θεωρούν ότι είναι ο κατάλληλος για να λειτουργήσει το πρότζεκτ τους. Η συνέχεια θα έχει να κάνει με το που θα αγωνιστούν οι Ερυθρόλευκοι. Στο Eurocup ή την Ευρωλίγκα; Σε περίπτωση που κυριαρχήσει το πρώτο σενάριο τότε το λίφτινγκ θα είναι ολικό.

Αρχικά και αφού αναφέραμε τον Ράντονιτς, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι δύσκολα θα μείνει ο Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της ομάδας. Εκτός αυτής θα μείνουν όμως και πολλοί ξένοι! Ο μόνος σίγουρος αυτήν την στιγμή είναι ο Κέβιν Πάντερ για έναν και μόνο λόγο. Επειδή κατέχει σέρβικο διαβατήριο. Δεν αγωνίζεται ως ξένος, έχει την άνεση να ανοίξει θέση μη γηγενή και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της χώρας όταν θα φτάσει εκείνη η περίοδος χωρίς να πιάνει θέση ξένου.

Οι υπόλοιποι; Αυτό που τονίζουν στην Σερβία έντονα είναι ότι ο Μπράουν (τον εξετάζει ο Παναθηναϊκός), ο Λούκας, ο Μπαρόν (τον θέλουν στην Ρωσία αλλά και η Βαλένθια) δεν θα μείνουν στο Βελιγράδι και θεωρούνται ήδη παρελθόν. Ο Ερυθρός Αστέρας θα νοικοκυρέψει το ρόστερ του και στο σενάριο του Eurocup θα πορευτεί με 2-3 ξένους.

Το μπάτζετ θα πέσει αισθητά όπως και επιτάσσει ο καιρός λόγω κορωνοϊού. Ταυτόχρονα η διοίκηση της ομάδας θα κινηθεί για να φέρει πίσω στην Σερβία τους Ντάνγκουμπιτς (έπαιζε Εστουδιάντες), Σιμόνοβιτς (Μάλαγα), Μπλάζιτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια) ενώ διακαής πόθος αποτελεί ο Στέφαν Γιόβιτς από την Χίμκι, ενώ η ομάδ του Βελιγραδίου θα στηρίξει παιδιά που είτε είχε είτε αποτελούν ταλέντα που μπορούν να αξιοποιηθούν κατάλληλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ