Ολυμπιακός: Συνάντηση κορυφής Αγγελόπουλων και Μπαρτζώκα

Ολυμπιακός: Συνάντηση κορυφής Αγγελόπουλων και Μπαρτζώκα

Οι ισχυροί άντρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχαν πολύωρη συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, με τον οποίο συζήτησαν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει αναλάβει να στελεχώσει την ομάδα της επόμενης σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, ο οποίος σήμερα (11/6) είχε γενέθλια, συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες της ομάδας Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, με τους οποίους υπήρξε πολύωρη συζήτηση.

Οι ισχυροί άντρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο Έλληνας τεχνικός μίλησαν για τον σχεδιασμό της ομάδας και το πως θα κινηθεί αυτή ενόψει της χρονιά πους ακολουθεί. Οι Πειραιώτες έχουν κλείσει ήδη τον Χασάν Μάρτιν, είναι πολύ κοντά στο να καταφέρουν την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον λιμάνι (είδηση που δεν επιβεβαιώνεται) και συνεχίζουν να κινούνται δυναμικά στην αγορά για την στελέχωση του ρόστερ τους.

Το ρεπορτάζ αυτήν την περίοδο δείχνει πως ο Ολυμπιακός έχει διάθεση να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατός και να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς με στόχο να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Μπορεί η φυγή του Νίκολα Μιλουτίνοφ να αποδυνάμωσε τους Ερυθρόλευκους στο «5», όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα, προσπαθεί να ενσωματώσει τους κατάλληλους αθλητές για να γεμίσει όσο το δυνατόν ιδανικά το υπάρχον υλικό. Τα γραφεία μάνατζερ στέλνουν διαρκώς λίστες με πελάτες τους, την ώρα που το τεχνικό τιμ του Έλληνα τεχνικού έχει προχωρήσει στο απαραίτητο scouting report για να μπορέσει να αξιολογήσει κάθε πιθανό στόχο για τους Ερυθρόλευκους.

Εκτός από τις αποχωρήσεις και τις προσθήκες, στον Ολυμπιακό υπάρχουν και οι ανανεώσεις, καθώς ελεύθεροι μένουν οι Γιώργος Πρίντεζης, Βασίλης Σπανούλης και Σάσα Βεζένκοφ, με τους δύο πρώτους να είναι δεδομένο πως θα παραμείνουν στο ερυθρόλευκο ρόστερ, την ώρα που ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο στην περίπτωση του Βούλγαρου φόργουορντ.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, με τους προέδρους των Ερυθρόλευκων να υποδέχονται τον Γιώργο Μπαρτζώκα με τούρτα γενεθλίων και του ευχήθηκαν δια ζώσης τα χρόνια πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ