Επίσημο: Ο Ομπράντοβιτς φεύγει από την Φενέρμπαχτσε

Επίσημο: Ο Ομπράντοβιτς φεύγει από την Φενέρμπαχτσε

H Φενέρ ανακοίνωσε πως ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε πως δεν θα παραμείνει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης και αποχωρεί μετά από τη σεζόν 2013-14.

Όπως και στον Παναθηναϊκό, έτσι και στην Φενέρμπαχτσε.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η Φενέρμπαχτσε, ο Ζοτς αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης και αποχωρεί από αυτήν μέτά από εφτά χρόνια!

Μία κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει και μαζικές αποχωρήσεις από τους Τούρκους, ανοίγοντας και το… πεδίο για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η απόγφαση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος εξ αρχής είχε τονίσει ότι πολύ δύσκολα θα έμενε στην Τουρκία χωρίς τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο της.

Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση της Φενέρ:

«Όπως ήταν γνωστό ο αξιότιμος προπονητής μας Ζέλικο Ομπράντοβιτς την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με τον Αλί Κοτς και τον Σεμίχ Οζσόι για το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Μετά τις διαπραγματεύσεις ο προπονητής γύρισε στη χώρα του και ήθελε να πάρει την τελική απόφαση μετά από τη συνάντηση με την οικογένειά του. Δυστυχώς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σήμερα ότι ο προπονητής έστειλε την απάντησή του στην ομάδα μας και αποφάσισε να μείνει χωρίς ομάδα για ένα χρόνο.

Ως ο αρχιτέκτονας των αμέτρητων επιτυχιών που ήλθε στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε τη σεζόν 2013-14 και κατέκτησε την Euro League το 2017 πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του, καθώς έγραψε με χρυσά γράμμα το όνομά του στη ιστορία του συλλόγου. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ένας θρύλος της Φενέρμπαχτσε, θα συνεχίσει να είναι μέλος της οικογένειάς μας για πάντα, με τα επιτεύγματα και απερίγραπτη χαρά που μας έφερε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ