Και τώρα η σειρά του Κώστα Σλούκα

Και τώρα η σειρά του Κώστα Σλούκα

 Η φυγή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την Φενέρμπαχτσε, ανοίγει διάπλατα την πόρτα για να τον ακολουθήσει ο Έλληνας γκαρντ και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό που τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όπως έπραξε με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2011-12 έτσι και τώρα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να κάνει ένα… break ενός χρόνου από τους πάγκους για να ξεκουραστεί, αφήνοντας την Φενέρμπαχτσε.

Οι Τούρκοι τον ευχαρίστησαν για αυτά τα χρόνια και τις επιτυχίες που είχαν μαζί του, όμως σίγουρα μετά από αυτήν την εξέλιξη τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Αναμένεται να αλλάξουν πολλά πράγματα στην Φενέρ, καθώς η διοίκηση θα ψάξει μοιραία τον αντικαταστάτη του και ταυτόχρονα θα ασχοληθεί με τους παίκτες, με τους οποίους θα επαναδιαπραγματευτεί τα συμβόλαιά τους. Στη γειτονική χώρα μιλάνε για μειώσεις έως και 50% στο μπάτζετ της Φενέρμπαχτσε, ότι και να σημαίνει αυτό.

Η όλη ιστορία όμως έχει και ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός όπως έχει γίνει γνωστό, και ας μην επιβεβαιώνει η ΚΑΕ, έχει έρθει πολύ κοντά με τον Κώστα Σλούκα. Από την πρώτη στιγμή διαβάσατε στο «10» την θέληση των Ερυθρόλευκων για να επαναπατρίσουν τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ, ο οποίος νωρίτερα και μέσα στη χρονιά είχε πει σε δηλώσεις του στα «Νέα» ότι εάν φύγει ο Ζοτς τότε τα πράγματα  θα είναι διαφορετικά για αυτόν στην Φενέρ και ότι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει.

Τώρα είναι η ώρα για τον Έλληνα γκαρντ. Τώρα θα κληθεί να κάνει το τεράστιο βήμα της καριέρας του και να αποφασίσει εάν θα επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά. Οι πληροφορίες μας και έτσι όπως έχουν αποτυπωθεί από το «10», είναι πως είναι ήδη… έτοιμος να γυρίσει στον Ολυμπιακό και να γίνει ο επόμενος ηγέτης της ομάδας του Πειραιά.

Όχι πως θα είχε τεράστια διαφορά εάν ο Ομπράντοβιτς έμενε στην Τουρκία, αφού θα έπρεπε να δοθεί μία μέση λύση με τα οφειλόμενά του, την ώρα και ο ίδιος θα δεχόταν αναγκαστικά μία μεγάλη μείωση των αποδοχών του. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, από το ρεπορτάζ, ο Κώστας νιώθει ήδη «ερυθρόλευκος», έχει κατασταλάξει στα «θέλω του» και το έργο του «Ζοτς» θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο εξ αρχής.

O Ολυμπιακός τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, την ώρα που το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό με την απόκτηση των Τζένκινς και Χάρισον, με τους Ερυθρόλευκους να δημιουργούν απίστευτη και ενδιαφέρουσα περιφέρεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ