Συμπαίκτες του Γιάννη στην Εθνική Αυστραλίας

Συμπαίκτες του Γιάννη στην Εθνική Αυστραλίας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα παίξει με την Εθνική Ελλάδας στους δύο αγώνες που θα δώσει στο τέλος του μήνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι Μιλγουόκι Μπακς δεν θα έχουν εκπροσώπους στο «παράθυρο» του Ιουνίου. Διότι θα παίξουν δύο συμπαίκτες του. Όχι με την Εθνική Ελλάδας, αλλά […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα παίξει με την Εθνική Ελλάδας στους δύο αγώνες που θα δώσει στο τέλος του μήνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι Μιλγουόκι Μπακς δεν θα έχουν εκπροσώπους στο «παράθυρο» του Ιουνίου. Διότι θα παίξουν δύο συμπαίκτες του. Όχι με την Εθνική Ελλάδας, αλλά με την Εθνική Αυστραλίας.

Ο Μάθιου Ντελαβεντόβα και ο Θον Μέικερ συγκαταλέγονται ανάμεσα στους 12 εκλεκτούς του Λετονού ομοσπονδιακού προπονητή, Αντρέι Λεμάνις, για τους δύο αγώνες που θα παίξουν οι Boomers με Ιαπωνία και Φιλιππίνες. Ανάμεσα σε αυτούς τους 12 συγκαταλέγονται επίσης δύο παίκτες που πέρασαν πέρυσι για ένα φεγγάρι από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Τζέισον Καντί, που φόρεσε τη φανέλα της Κύμης, και ο Νέιθαν Σόμπι, που έπαιξε στον ΠΑΟΚΚ.

Η 12άδα της Εθνικής Αυστραλίας αποτελείται από τους: Άνγκους Μπραντ (Περθ Ουάιλντκατς), Τζέισον Καντί (Μπρισμπέιν Μπούλετς), Μάθιου Ντελαβεντόβα (Μιλγουόκι Μπακς), Κάμερον Γκλίντον (Μπρισμπέιν Μπούλετς), Κρις Γκούλντινγκ (Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ), Νικ Κέι (Περθ Ουάιλντκατς), Ντάνιελ Κίκερτ (Σίντνεϊ Κινγκς), Κέβιν Λις (Σίντνεϊ Κινγκς), Μιτς ΜακΚάρον (Ολίμπια Λουμπλιάνα), Θον Μέικερ (Μιλγουόκι Μπακς), Νέιθαν Σόμπι (Αντέλαιντ 36ερς), Τζέσε Ουάγκσταφ (Περθ Ουάιλντκατς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ