Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου : Ήττα-σοκ των ΗΠΑ από το Μεξικό

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου : Ήττα-σοκ των ΗΠΑ από το Μεξικό

Η μεγάλη έκπληξη των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου σημειώθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οι ΗΠΑ ηττήθηκαν από το Μεξικό!

Τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 επιφύλασσαν μια τεράστια έκπληξη. Το Μεξικό νίκησε τις ΗΠΑ με 78-70 για την πέμπτη αγωνιστική της πρώτης φάσης! Όλο εκπλήξεις είναι τον τελευταίο καιρό οι Μεξικανοί, καθώς μετά τη Γερμανία για τον Μουντιάλ, νίκησαν τους μπασκετικούς παγκόσμιους πρωταθλητές Αμερικανούς. Φυσικά να σημειωθεί ότι η Team USA έπαιζε χωρίς τους NBAers.

Το 18-0 της πρώτης περιόδου για το Μεξικό στα πρώτα 5:51 έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, με την ομάδα του Τζεφ Βαν Γκάντι να μην χάνει ποτέ το προβάδισμα. Ο Κρουζ μέτρησε 24 πόντους για τους νικητές, με τον Μέντες-Βαλντές να ακολουθεί με 20.

Όσον αφορά τους ηττημένους που είχαν παίκτες κυρίως από την G-League, ο Θόρντον μέτρησε 14 πόντους, με τους Μάνδορντ, Στόκτον και Χερν να προσθέτουν από 11 πόντους.

Αναφορικά τώρα με το άλλο ματς του τρίτου ομίλου της αμερικανικής ζώνης, το Πουέρτο Ρίκο επικράτησε 84-80 της Κούβας. Πρωταγωνιστές οι Χουέρτας με 18 και Μπαρέα με 15 πόντους. Η Κούβα έμεινε οριστικά στην 4η θέση, με τις υπόλοιπες 3 να περνούν στη δεύτερη προκριματική φάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ