Ψάχνει ομάδα ενόψει Μουντιάλ ο Ιντέγε

Ψάχνει ομάδα ενόψει Μουντιάλ ο Ιντέγε

Σε αναζήτηση ομάδας που θα έχει χρόνο συμμετοχής προκειμένου να κληθεί και πάλι στην εθνική Νιγηρίας βρίσκεται ο Ιντέγε Μπράουν, ο οποίος παρουσιάζεται μάλιστα διατεθειμένος να μειώσει κατά πολύ τις αποδοχές του, προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ήταν 28 Φεβρουαρίου του 2017 όταν ο Ιντέγε Μπράουν πήρε μια σπουδαία -από άποψη απολαβών- μετεγγραφή στην Τιαντζίν Τέντα, με τον Ολυμπιακό να καρπώνεται περί τα 12 εκατομμύρια ευρώ από την πώλησή του.

Στην Κίνα αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια, σκόραρε 4 γκολ, την τελευταία του εμφάνιση όμως την έκανε την 1η Ιουλίου. Έκτοτε έμεινε για δύο σερί αγωνιστικές εκτός και εν συνεχεία υποβιβάστηκε στη δεύτερη ομάδα, με τις φήμες να λένε πώς κύριο λόγο για την απόφαση αυτή έπαιξε ο χαρακτήρας του.

Το καλοκαίρι προσπάθησε να βρει νέα επαγγελματική στέγη, δεν δέχθηκε όμως μια πρόταση που να τον καλύπτει και τον Γενάρη θα κάνει μια νέα προσπάθεια (εμφανίζεται μάλιστα διατεθειμένος να μειώσει τις απαιτήσεις του), με τον μάνατζερ του να έχει απλώσει τα δίχτυα του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Όπως αναφέρει ιστοσελίδα από την πατρίδα του, ο εκπρόσωπος του αναζητεί μια ομάδα όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να καταφέρει να κερδίσει ξανά την κλήση του στην εθνική Νιγηρίας, που έχει προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ