ΑΕΚ : Απαγορευτικό της Αστυνομίας στους οργανωμένους

ΑΕΚ : Απαγορευτικό της Αστυνομίας στους οργανωμένους

Oι Αρχές δεν επέτρεψαν την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στο Ηράκλειο της Κρήτης, για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ με τον Ολυμπιακό.

«Κόκκινο» άναψε η Αστυνομία στους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, που ήθελαν να ταξιδέψουν από τον Πειραιά για την Κρήτη, με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο (Σάββατο 17/2, 17:15).

Οι οπαδοί της Ενωσης έφτασαν στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας φορώντας κασκόλ και φωνάζοντας συνθήματα θέλοντας να ταξιδέψουν, έστω κι αν δεν είχαν στα χέρια τους εισιτήρια του τελικού! Θυμίζουμε ότι τα «μαγικά χαρτάκια» όπως άλλωστε έχει ανακοινώσει η ΕΟΚ, έχουν καταλήξει σε χέρια μαθητών της Κρήτης και των γονέων τους.

Τελικά λίγο αργότερα σημειώθηκε ένταση στο σημείο όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, όταν 100 μαυροφορεμένοι θέλησαν να τους προσεγγίσουν. Ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθησαν με την παρέμβαση της Αστυνομίας, ωστόσο η είδηση είναι ότι τελικά οι οπαδοί των κίτρινων δεν ταξίδεψαν.

Κι αυτό καθώς οι Αρχές δεν τους επέτρεψαν επιβιβαστούν στο πλοίο έχοντας, λοιπόν, ρητή διαταγή να μη αφήσουν τη μετακίνηση των οπαδών προκειμένου να μην υπάρξουν έκτροπα το Σάββατο στο νησί της Κρήτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ