Φασούλας: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι η πρώτη ομάδα που κάνει τέτοια πορεία. Τώρα στόχος είναι η Ευρώπη»

Φασούλας: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι η πρώτη ομάδα που κάνει τέτοια πορεία. Τώρα στόχος είναι η Ευρώπη»

Ο Παναγιώτης Φασούλας συνεχάρη την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα του τμήματος.

Ο Παναγιώτης Φασούλας συνεχάρη όλες τις ομάδες που ήταν στο Final Four μα κυρίως όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Γιώργου Λεριώτη και έθεσε τους επόμενους στόχους της ομάδας που θα υλοποιηθούν αν «αναπτυχθούν περισσότερο και οι άλλες ομάδες».

Αναλυτικά όσα είπε ο τζένεραλ μάνατζερ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, αλλά και σε όλες που ήταν στο Final Four. Κυρίως συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για ακόμα τίτλο που κατέκτησε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια, στους προπονητές και στους ανθρώπους που είναι σε αυτό το τμήμα που δεν είναι άλλοι από τον Γιώργο Λεριώτη κι εκείνους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο οποίος με πολύ μεγάλη θέρμη λύνει κάθε πρόβλημα. Το γυναικείο μπάσκετ οφείλει πολλά στην παρουσία ανθρώπων σαν εκείνης του κ. Λεριώτη και σε ομάδες, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Ως Ολυμπιακός θα θέλαμε να δυναμώσει ο ανταγωνισμούς, να γίνει πιο δυνατή η Α1 και να υπάρχει μεγαλύτερη εκπροσώπηση στην Ευρώπη. Πρέπει να αναπτυχθούν περισσότερο και οι άλλες ομάδες . Είναι κρίμα να μην βλέπουμε ομάδες να συμμετέχουν σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λόγω οικονομικών δυσχερειών, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό. Εμείς θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε»

Ερωτηθείς για την επόμενη… ημέρα του Ολυμπιακού:

«Το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό. Ο Ολυμπιακός δεν είναι η πρώτη ομάδα που κάνει τέτοια πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το δεύτερο που πρέπει να δούμε είναι η διάκριση στην Ευρώπη. Υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη που βλέπουν τον Ολυμπιακό ως club και όχι ως γυναικείο τμήμα. Το trademark είναι του Ολυμπιακού. Οφείλουμε να το ενισχύσουμε ως Ολυμπιακός και ως άνθρωποι του μπάσκετ. Θα γίνουν συζητήσεις το καλοκαίρι και φαντάζομαι πως θα ενισχύσουμε αυτό το trademark ως μπάσκετ Γυναικών. Ο κ. Λεριώτης λατρεύει το μπάσκετ».

Όσο για το τι λείπει από την ομάδα του: «Δεν πρέπει να μειώνουμε την προσπάθεια των παικτριών. Αυτό που ψάχνουμε είναι η καθιέρωση στην Ευρώπη. Στην Ευρώπη μας αντιμετώπιζαν σαν μία ομάδα με μπάτζετ 7.000.000 – 8.000.000€. Αυτό δεν ισχύει. Έχουμε δύο Αμερικανίδες και μία κοινοτική παίκτρια. Στηρίζουμε τις Ελληνίδες παίκτριες και προσπαθούμε να φτάσουμε ψηλά. Αυτό πρέπει να στηριχθεί και να βοηθηθεί. Για φτάσουμε σε υψηλότερο επίπεδο, οι ομάδες πρέπει να αγωνίζονται στην Ευρώπη. Θέλουμε να ακολουθήσουμε τις ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά χρειαζόμαστε βοήθεια. Όχι οικονομική, αλλά τεχνική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ