Μπακς – Σίξερς 132-94: Πάρτι των Μπακς, έγραψε ιστορία ο Γιάννης

Μπακς – Σίξερς 132-94: Πάρτι των Μπακς, έγραψε ιστορία ο Γιάννης

Οι Μπακς με έναν εντυπωσιακό Γιάννη Αντετοκούνμπο διέλυσαν τους Σίξερς με 132-94 έκαναν το 3/3 στα μεταξύ τους και τους πλησίασαν ακόμη περισσότερο στη δεύτερη θέση της Ανατολής. Έγραψε ιστορία ο Greek Freak.

Οι Μπακς με μια σπουδαία εμφάνιση διέλυσαν τους Σίξερς στο Μιλγουόκι με 132-94, έκαναν το 3/3 στα μεταξύ τους ματς και βλέπουν ακόμη και τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Τα ελάφια εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των Εμπίντ και Σίμονς και με έναν συγκλονιστικό Γιάννη Αντετοκούνμπο έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ φτάνοντας σε μια άνετη νίκη, αφού είχαν καθαρίσει από την τρίτη περίοδο.

Ο Greek Freak σε ακόμη ένα ματς μετά το All Star Game έδειξε ότι είναι και πάλι υποψήφιος MVP, καθώς παρότι δεν ξεκίνησε καλά, όταν ανέλαβε δράση δεν μπορούσε να τον σταματήσει τίποτα και κανένας. Ο Έλληνας σούπερ σταρ ακόμη μια βραδιά έκανε τα πάντα στο παρκέ και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 24 πόντους (9/12 σουτ), 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε μόλις 23:43 λεπτά συμμετοχής, ενώ έγραψε ιστορία, καθώς ξεπέρασε σε πόντους τον Γκλεν Ρόμπινσον στην ιστορία των Μπακς.

Από εκεί και πέρα πολύ καλοί σε απόδοση για τους Μπακς ήταν και οι Πόρτις και Φορμπς που ήρθαν από τον πάγκο με 17 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ 12 πόντους, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα είχε ο Χόλιντεϊ. Σε πολύ μέτρια βραδιά από την άλλη βρέθηκε ο Μίντλετον με μόλις 4 πόντους, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε 10 λεπτά και είχε 4 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από την άλλη για τους Σίξερς πρώτος σκόρερ ήταν ο Μίλτον και ο Μάξεϊ με 15 πόντους, ενώ ο Σεθ Κάρι είχε 13.

Όσον αφορά το ματς, οι Σίξερς ξεκίνησαν χωρίς τον Τζοέλ Εμπίντ, διότι είχε ένα πρόβλημα στον ώμο, ενώ εκτός ήταν και ο Μπεν Σίμονς. Οι Μπακς από την πλευρά τους παρατάχθηκαν πλήρης και από το πρώτο δωδεκάλεπτο έδειξαν ότι έχουν σκοπό να καθαρίσουν από νωρίς το ματς. Ο Γιάννης δεν ξεκίνησε καλά, όμως οι Ντι Βιντσέντζο και Χόλιντεϊ έδωσαν ρυθμό στην επίθεση και η πρώτη περίοδος έληξε στο +9 για τα ελάφια (26-17).

Στη δεύτερη περίοδο οι Σίξερς ισορρόπησαν, ο Γκριν και ο Χάρις βρήκαν ρυθμό ενώ έδωσε λύσεις από τον πάγκο και ο Μίλτον. Όμως από την πλευρά των Μπακς επιθετικά γύρισε η μπάλα, ο Γιάννης μοίρασε σωστά την μπάλα και σκόραραν και οι Λόπεζ και Κόνατον, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 50-40.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα πράγματα απλουστεύτηκαν. Ο Αντετοκούνμπο το πήρε πάνω του και με συνεχόμενους πόντους εκτόξευσε τη διαφορά. Ο Έλληνας σούπερ σταρ κυριάρχησε και στις δυο ρακέτες, γέμισε την στατιστική του, ενώ ακολούθησαν και όλοι οι… Μπακς, με αποτέλεσμα το ματς να ολοκληρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες, αφού το Μιλγουόκι ολοκλήρωσε την τρίτη περίοδο στο +23 (86-63). Η τέταρτη περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, οι δυο προπονητές έβαλαν τις ρεζέρβες, οι βασικοί κάθισαν στον πάγκο και το τελικό 132-94 έφερε τους Μπακς δυο νίκες μακριά από τη δεύτερη θέση και απόλυτους νικητές (3/3) κόντρα στους Σίξερς.

Τα δωδεκάλεπτα: 26-17, 50-40, 85-63, 132-94.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ