Μπακς – Ουίζαρντς 104-107

Μπακς – Ουίζαρντς 104-107

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν στην έδρα τους από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 107-104, παρά την τεράστια εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς παραλίγο να πετύχουν μια σπουδαία νίκη κόντρα στους Ουίζαρντς, αλλά εντέλει ηττήθηκαν με 107-104, παρά την συγκλονιστική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα ελάφια άγγιξαν μια τεράστια ανατροπή, καθώς οι πρωτευουσιάνοι προηγήθηκαν ακόμα και με 21 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τα ελάφια κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς και να διεκδικήσουν τη νίκη μέχρι το τέλος αν και εντέλει ηττήθηκαν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν αυτός που έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης για το Μιλγούκι, πραγματοποίησε ασύλληπτη εμφάνιση, όμως στο τέλος ήταν αυτός που παρά τα όργια που έκανε έχασε την προτελευταία επίθεση της αναμέτρησης.

Ο Greek Freak ήταν εξωπραγματικός καθώς πέτυχε 23 πόντους, κατέβασε 13 ριμπάουντ, έδωσε 8 ασίστ, κι έκανε 6 τάπες και 3 κλεψίματα. Πολύ καλός για τους Μπακς ήταν ο Πάρκερ με 19 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Μίντλετον και Μπλέντσο με 17. Πλέον το Μιλγουόκι έπεσε στο 33-27, ενώ η Ουάσινγκτον ανέβηκε στο 36-25.

https://www.youtube.com/watch?v=oFUgEB0iElM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ