Καντέρ: «Ο Ερντογάν είναι τρελός»

Καντέρ: «Ο Ερντογάν είναι τρελός»

Συνέχεια στην κόντρα του δίνει ο Τούρκος σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς, με αφορμή τη μη προβολή αγώνων της ομάδας του στημ Τουρκία, εξαιτίας της παρουσίας του.

Τρελό χαρακτηρίζει τον Ερντογάν o Ενές Καντέρ δίνοντας συνέχεια στην κόντρα του με τον πρόεδρο της Τουρκίας. Ο σέντερ των Νικς πως στην Τουρκία δεν προβάλλουν αγώνες της Νέας Υόρκης Νικς, αλλά άλλων ομάδων του ΝΒΑ λόγω της δικής του παρουσίας!

Μιλώντας στη New Tork Post, ξεσπάθωσε για μία ακόμη φορά σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην χώρα του από την πολιτική του Ερντογάν.

«Πέρυσι έδειξαν 29 ομάδες του ΝΒΑ στην Τουρκία, αλλά όχι τους Θάντερ, λόγω των πολιτικών», ανέφερε αρχικά ο Καντέρ, για να προσθέσει «Τώρα δείχνουν κάθε άλλο παιχνίδι της Λίγκας, αλλά όχι τους Νικς. Ο πρόεδρος είναι τρελός. Είναι λυπηρό γιατί όλος ο κόσμος δεν μπορεί να με δει στην Τουρκία. Ήθελαν να δουν τον Ράσελα (Ουέστμπρουκ) πέρυσι, αλλά δεν τον έδειξαν εξαιτίας μου. Φέτος συμβαίνει το ίδιο με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις. Είναι σκέτη τρέλα όλο αυτό», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ