Γιάννης : «Ο Τζένινγκς ανήκει στο ΝΒΑ»

Γιάννης : «Ο Τζένινγκς ανήκει στο ΝΒΑ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά τη νίκη των Μπακς επί των Γκρίζλις για την επιστροφή του Μπράντον Τζένινγκς στο ΝΒΑ, αλλά και για την πρώτη του νίκη στο Μέμφις.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του μετά το ματς των Μπακς με τους Γκρίζλις, αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του, που ήταν η πρώτη στο Μέμφις τα τελευταία χρόνια.

Επίσης ο σούπερσταρ των ελαφιών στάθηκε στην επιστροφή του Μπράντον Τζένινγκς στο ΝΒΑ και την μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε, λέγοντας πως ανήκει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

«Αυτή ήταν η πρώτη φορά που κέρδισα στο Μέμφις. Παίξαμε καλά, είχαμε 33 ασίστ, ήρθαμε εδώ να κάνουμε τη δουλειά μας και την κάναμε», τόνισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη επί των Γκρίζλις, ενώ είπε αναφορικά με το εντυπωσιακό ντεμπούτο του Μπράντον Τζένινγκς: «Μας προσέφερε ενέργεια, καλή κυκλοφορία της μπάλας, βοήθησε τους πάντες να μπουν στο παιχνίδι, έκανε σπουδαία δουλειά ερχόμενος από τον πάγκο. Ο Μπράντον Τζένινγκς ανήκει στο ΝΒΑ, δεν με εκπλήσσει τίποτα από αυτά που έκανε απόψε και ελπίζω να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ