Χοκς – Θάντερ 107-119

Χοκς – Θάντερ 107-119

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ συνεχίζει να γράφει ιστορία, καθώς σημείωσε το 100ο triple-double της καριέρας του κόντρα στους Χοκς κι οδήγησε τους Θάντερ στη νίκη με 119-107.

Οι Θάντερ τα ξημερώματα της Τετάρτης αντιμετώπιζαν τους Χοκς του Τάιλερ Ντόρσεϊ και όλα τα μάτια των Ελλήνων ήταν στον γκαρντ της ομάδας των γερακιών. Παρόλα αυτά αυτός που έκλεψε για μια ακόμα φορά την παράσταση ήταν ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος σημείωσε στο συγκεκριμένο ματς το 100ο triple-double στην καριέρα του κι όχι μόνο αυτό, αλλά οδήγησε και τους Θάντερ σε άνετη νίκη με 119-107.

Ο ηγέτης των κεραυνών κατάφερε να γράψει ιστορία, καθώς έγινε ο τέταρτος παίκτης που έφτασε τριψήφιο αριθμό triple-double μαζί με τους Όσκαρ Ρόμπερτσον (181), Μάτζικ Τζόνσον (138) και Τζέισον Κιντ (107).

Συγκεκριμένα, ο Ουέστμπρουκ πέτυχε 32 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ και μοίρασε 12 ασίστ όντας άλλη μια φορά ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Σε απόδοση τον ακολούθησαν οι Άντονι με 21 και Γκραντ με 20.

Για τους ηττημένους ο Πρινς είχε 25 και ο Στρόντερ 18, ενώ ο Ντόρσεϊ αγωνίστηκε για 19 λεπτά έχοντας 5 πόντους, 2 ασίστ και 1 ριμπάουντ. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Έλληνας γκαρντ αγωνίστηκε ως βασικός.

Η εμφάνιση του Ουέστμπρουκ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ