Ο Σίμονς έριξε «άκυρο» στους συμπαίκτες του

Ο Σίμονς έριξε «άκυρο» στους συμπαίκτες του

Ο Μπεν Σίμονς είναι τόσο αποφασισμένος να αποχωρήσει από τους Φιλαντέλφια Σίξερς, που έριξε άκυρο στους συμπαίκτες του, οι οποίοι ήθελαν να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη.

Οι παίκτες των Φιλαδέλφεια 76ερς ήθελαν να ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες αυτή την εβδομάδα για να συναντηθούν με τον Μπεν Σίμονς και να πείσουν τον All-Star συμπαίκτη τους να επιστρέψει στην ομάδα, αλλά ενημερώθηκαν ότι ο Αυστραλός δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο, όπως ανέφερε η γνωστή ιστοσελίδα «The Athletic».

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ οι βασικοί ηγέτες των 76ερς – Τζοέλ Εμπίιντ, Τομπάιας Χάρις και Ματίς Θάιμπουλ- όπως και οι περισσότεροι από την ομάδα ήταν έτοιμοι να πάρουν ένα τζετ προκειμένου να συναντηθούν με τον Σίμονς.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο Σίμονς δεν ήθελε οι συμπαίκτες του, μερικούς από τους οποίους θεωρεί φίλους, να κάνουν τη μετακίνηση από τη Φιλαδέλφεια στο Λος Άντζελες από ευγένεια, καθώς δεν είναι διατεθημένος να αλλάξει γνώμη και συνεχίζει να επιμένει για ανταλλαγή.

Η προετοιμασία των Σίξερς ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα, με τη Media Day να είνα προγραμματισμένη για τη Δευτέρα.

Μέχρι στιγμής, οι 76ερς δεν έχουν λάβει προσφορά που να θεωρούν ότι ανταποκρίνεται στο ταλέντο του Σίμονς και η ομαδά επιθυμεί την επιστροφή του στο ρόστερ.

Πάντως για τους 76ερς, η συλλογική σύμβαση εργασίας παρέχει ισχυρή μόχλευση όσον αφορά στον Σίμονς. Οι παίκτες υπόσχονται με την υπογραφή του συμβολαίου ότι θα παρέχουν αποκλειστικές αγωνιστικές υπηρεσίες στην ομάδα.

Οπότε εάν ένας παίκτης παραβιάσει τους όρους και δεν παρέχει υπηρεσίες, ενδέχεται να του επιβληθούν πρόστιμα και να παρακρατηθούν πληρωμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ