Απόφαση «βόμβα» από τους Νετς – Αφήνουν εκτός ομάδας τον Ίρβινγκ

Απόφαση «βόμβα» από τους Νετς – Αφήνουν εκτός ομάδας τον Ίρβινγκ

Οι Μπρούκλιν Νετς ανακοίνωσαν πως ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν θα μπορεί να παίρνει μέρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας αν δεν εμβολιαστεί.

Οι Μπρούκλιν Νετς είδαν και απόειδαν με την περίπτωση του Κάιρι Ίρβινγκ και αποφάσισαν να πατήσουν την… σκανδάλη. Με ανακοίνωσή τους ανέφεραν πως ο 29χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ θα παραμείνει εκτός από όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι να κάνει το εμβόλιο για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Ο Ίρβινγκ βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα για το συγκεκριμένο θέμα, με τους Νετς να μην προχωρούν στη λήψη καμιάς απόφασης, μέχρι τη σημερινή ανακοίνωση. Ο «Uncle Drew» δεν μπορεί πλέον να μετέχει στις προπονήσεις και στους αγώνες της ομάδας, αλλά αυτό δεν αναμένεται να τον κάνει να αλλάξει την γνώμη του για το εμβόλιο.

Μάλιστα, με μήνυμά του στα social media, είχε αναφέρει πως αυτόν και την οικογένειά του τους προστατεύει ο Θεός. Ο general manager των Νετς, Σον Μαρκς ανέφερε για την απόφαση που πήρε ο οργανισμός: «Ο Καϊρί έχει λάβει μία προσωπική απόφαση, σεβόμαστε το δικαίωμά του στην επιλογή. Η απόφασή του τον εμποδίζει να είναι ένας πλήρες μέλος της ομάδας μας, και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να συμμετέχει στις δραστηριότητές μας με μερική απασχόληση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ