Έγραψε ιστορία ο Ουέστμπρουκ, δεύτερη σεζόν με triple-double! (vid)

Έγραψε ιστορία ο Ουέστμπρουκ, δεύτερη σεζόν με triple-double! (vid)

O Ράσελ Ουέστμπρουκ πέτυχε κάτι ασύλληπτο στο παιχνίδι των Θάντερ με τους Γκρίζλις, καθώς έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που ολοκληρώνει δεύτερη συνεχόμενη σεζόν με triple-double μέσο όρο.

Μπορεί οι Θάντερ να επικράτησαν τον Γκρίζλις εντός έδρας με 137-123, όμως ελάχιστοι ασχολήθηκαν με τη νίκη της Οκλαχόμα. Ο λόγος φυσικά είναι αυτό που κατάφερε ο φοβερός και τρομερός Ράσελ Ουέστμπρουκ, καθώς ο ηγέτης των Θάντερ τελείωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κανονική περίοδο με triple double μέσο όρο.

Ο Ουέστμπρουκ πριν το παιχνίδι χρειαζόταν 16 ριμπάουντ για να πετύχει αυτό το απίθανο ρεκόρ και στο πρώτο μέρος είχε κατεβάσει ήδη 11, οπότε ήταν θέμα χρόνου να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΝΒΑ. Ο σούπερ σταρ της Οκλαχόμα μάζεψε συνολικά 20 ριμπάουντ σε ένα ματς που σκόραρε μόλις 6 πόντους, αλλά μοίρασε και 19 ασίστ. Τα 20 ριμπάουντ όμως ήταν υπεραρκετά για να καταγράψει μια φανταστική σεζόν με μέσους όρους 25,4 πόντους, 10,1 ριμπάουντ και 10,3 ασίστ ξεπερνώντας δις το μοναδικό ρεκόρ που κατείχε ο Όσκαρ Ρόμπερτσον.

Όσον αφορά το ματς δεν είχε ιδιαίτερη σημασία για κανέναν, καθώς επισκιάστηκε από το ρεκόρ του Ουέστμπρουκ. Παρόλα αυτά οι Θάντερ νίκησαν εύκολα με πρώτο σκόρερ τον Τζορτζ με 40 πόντους και τον ακολούθησαν οι Άνταμς με 24 και Μπρέβερ με 17. Για τους ηττημένους ο Μπρουκς είχε 36 και ο Σίμονς 15.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=VRDaFbu91KY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ