Ίρβινγκ: «Στους χειρότερους τραυματισμούς που έχω δει του Χέιγουορντ»

Ίρβινγκ: «Στους χειρότερους τραυματισμούς που έχω δει του Χέιγουορντ»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ θεωρεί πως ο ανατριχιαστικός τραυματισμός του Γκόρντον Χέιγουορντ στο παιχνίδι των Μπόστον Σέλτικς με τους Κλιβελαντ Καβαλίερς είναι στους δύο χειρότερους που έχει δει ποτέ. Ο σούπερ σταρ των «Κελτών» σύγκρινε τον τρόπο που τραυματίστηκε ο Χέιγουορντ με του Πολ Τζόρτζ στην εθνική των ΗΠΑ πριν από περίπου τρία χρόνια, ενώ στάθηκε […]

Ο Κάιρι Ίρβινγκ θεωρεί πως ο ανατριχιαστικός τραυματισμός του Γκόρντον Χέιγουορντ στο παιχνίδι των Μπόστον Σέλτικς με τους Κλιβελαντ Καβαλίερς είναι στους δύο χειρότερους που έχει δει ποτέ.

Ο σούπερ σταρ των «Κελτών» σύγκρινε τον τρόπο που τραυματίστηκε ο Χέιγουορντ με του Πολ Τζόρτζ στην εθνική των ΗΠΑ πριν από περίπου τρία χρόνια, ενώ στάθηκε και στο πνέυμα και τη μαχητικότητα που έχει ο άτυχος φόργουορντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίρβινγκ:

«Ήταν πραγματικά δύσκολο. Έχω δει κάποιους τραυματισμούς στην καριέρα μου και είχα και εγώ μερικούς. Πιθανότατα ήταν ένας από τους δύο χειρότερους τραυματισμούς που είδα στην καριέρα που. Ο πρώτος ήταν του Πολ Τζορτζ στην προετοιμασία της εθνικής των ΗΠΑ.

Δεν ήταν όμορφο θέαμα, αλλά πρέπει να σηκωθείς. Πρέπει να συνεχίσει να παλεύει. Τον καταλαβαίνουμε. Ο Θεός θα βοηθήσει και θα είναι καλά και εμείς θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε για αυτός και να είμαστε εκεί για εκείνον όσο καλύτερα μπορούμε».

Στη συνεχεία πρόσθεσε: «Στο τέλος της ημέρας υπάρχει ακόμα το παιχνίδι. Όσο… άσχημο κι αν ακούγεται, αλλά ακόμα έχουμε ένα παιχνίδι να παίξουμε. Το καταλαβαίνουμε, είμαστε επαγγελματίες.

Όταν ένας αδερφός μας είναι πεσμένος, έχουμε τους υπόλοιπους συμπαίκτες και καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας για επιστροφή σε αυτόν και την οικογένειά του.Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να περάσει η διαδικασία της επιστροφής και να έχει υγεία. Ξέρουμε πως είναι μαχητής και θα επιστρέψει στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ