Στην προεπιλογή του Καναδά για τα «παράθυρα» ο Μπιρτς

Στην προεπιλογή του Καναδά για τα «παράθυρα» ο Μπιρτς

Ο Κεμ Μπιρτς συμπεριλήφθηκε κανονικά στην προεπιλογή του Καναδά για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, ενώ εκτός έμεινε ο σταρ ων Τίμπεργουλβς, Άντριου Ουίγκινς.

Ο Κεμ Μπιρτς κλήθηκε κανονικά στην προεπιλογή του Καναδά ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, ενώ αντίθετα εκτός από τη λίστα έμεινε ο κορυφαίος παίκτης των Καναδών, Άντριου Ουίγκινς.

Πέρα από τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού είδαν τα ονόματα τους στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας του Καναδά ο Κέβιν Πάνγκος της Ζαλγκίρις, ο Τρίσταν Τόμπσον των Καβαλίερς, αλλά και ο Κόρι Τζόσεφ των Πέισερς και ο Κέλι Όλινικ των Χιτ. Αντίθετα εκτός έμειναν κάποια σημαντικά ονόματα του Καναδά όπως ο Τάιλερ Ένις και ο Νικ Στάουσκας

Αναλυτικά η προεπιλογή των Καναδών, η οποία αποτελείται από 18 παίκτες: Άντονι Μπένετ, Άαρον Μπεστ, Κεμ Μπιρτς, Κρις Μπουσέρ, Ντίλον Μπρουκς, Μέλβιν Ετζίμ, Ολιβιέ Χάνλαν, Μπράντι Χέισλιπ, Κόρι Τζόζεφ, Καζά Κατζάμι-Κιν, Τζαμάλ Μάρεϊ, Άντριου Νίκολσον, Κέλι Ολίνικ, Κέβιν Πάνγκος, Ντουάιτ Πάουελ, Φιλ Σκραμπ, Τόμι Σκραμπ, Τρίσταν Τόμπσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ