Οι Γουόριορς… σκότωσαν την τηλεθέαση!

Το Game 4 των Τελικών του ΝΒΑ, μεταξύ Κλίβελαντ Καβαλίερς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είχε την χαμηλότερη τηλεθέαση τελικών στα τέσσερα χρόνια της κόντρας τους.

Οι Γουόριορς… σκότωσαν την τηλεθέαση! | to10.gr

Λίγο η ανωτερότητα των Πολεμιστών που ήταν ολοφάνερη στα πρώτα τρία ματς. Λίγο το μονοδιάστατο παιχνίδι των Καβς που τα περίμεναν όλα από τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Λίγο η τραγική γκάφα του Σμιθ στο πρώτο ματς που στέρησε από το Κλίβελαντ τη νίκη και το… αλατοπίπερο στη σειρά.

Ε, δεν ήθελε και πολύ για να ατονήσει το ενδιαφέρον για το τέταρτο ματς της σειράς στην έδρα των Καβαλίερς, μιας και η αίσθηση «σκούπας» από τους μετέπειτα Πρωταθλητές ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα. Κάπως έτσι το Game 4 που ανέδειξε πρωταθλητές τους Γουόριορς, είχε την χαμηλότερη τηλεθέαση όσον αφορά παιχνίδι τελικού στις αναμετρήσεις Γουόριορς-Κβαλίερς που κυριαρχούν την τελευταία τετραετία.

Συγκεκριμένα αν και τα πρώτα τρία ματς της σειράς, παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 18 εκατομμύρια τηλεθεατές, το τέταρτο κατέγραψε ιστορικό χαμηλό ε την τηλεθέαση να αγγίζει μόλις το 11,2%.