Το WESC ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Γιάννη (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο με πλάνα από το εσωτερικό του Wisconsin Entertainment and Sports Center (WESC). Του νέου γηπέδου τους, που, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακολουθώντας το, είναι σχεδόν έτοιμο. Μένουν να τοποθετηθεί ο μεγάλος κρεμαστός φωτεινός πίνακας, το παρκέ και ορισμένες άλλες πινελιές, που μπαίνουν σιγά σιγά. Το WESC αναμένεται […]

Το WESC ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Γιάννη (vid) | to10.gr

Οι Μιλγουόκι Μπακς έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο με πλάνα από το εσωτερικό του Wisconsin Entertainment and Sports Center (WESC). Του νέου γηπέδου τους, που, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακολουθώντας το, είναι σχεδόν έτοιμο. Μένουν να τοποθετηθεί ο μεγάλος κρεμαστός φωτεινός πίνακας, το παρκέ και ορισμένες άλλες πινελιές, που μπαίνουν σιγά σιγά.

Το WESC αναμένεται να παραδοθεί μέσα στον Αύγουστο και από τις αρχές του επόμενου μήνα θα αρχίσουν οι προσλήψεις του προσωπικού που απαιτείται για τη λειτουργία του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του θα μπουν σε αυτό τον Οκτώβριο, όταν θα αρχίσουν τα φιλικά προετοιμασίας, και είναι φυσικά κι αυτοί ανυπόμονοι να ζήσουν την εμπειρία.