Σκέψεις για αποδέσμευση Τεόντοσιτς από τους Κλίπερς

Σκέψεις για αποδέσμευση Τεόντοσιτς από τους Κλίπερς

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς, προσανατολίζονται στο να αφήσουν τον Μίλος Τεόντοσιτς ελεύθερο πριν από την καταληκτική ημερομηνία που ορίζει το ΝΒΑ (15/7).

Ο Τεόντοσιτς, όντας ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη, στα 30 του αποφάσισε να κάνει το άλμα στην καριέρα του και να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Οι Κλίπερς του άνοιξαν την πόρτα του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ και του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί. Το ευπαθές κορμί του όμως δεν άντεξε στις καταπονήσεις των συνεχών αναμετρήσεων της Λίγκας, βγάζοντας συχνούς τραυματισμούς.

Χαρακτηριστικό είναι πως μπόρεσε να δείξει μόνο μικρές δόσεις του ταλέντου του μιας και αγωνίστηκε μόλις σε 45 παιχνίδια, στα οποία προσέφερε 9,5 πόντους, 4,6 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ στα 25 σχεδόν λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Αυτά βλέπουν στους Κλίπερς και σύμφωνα με αμερικάνικα Μέσα σκέφτονται να μην κρατήσουν τον Τεόντοσιτς στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα αυτό αναμένεται να γίνει στον επόμενο μήνα, καθώς η προθεσμία για τις ομάδες του ΝΒΑ που θέλουν να αφήσουν ελεύθερους τους παίκτες τους, εκπνέει στα 15 Ιουλίου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στα 31 του πλέον, δεν θα δυσκολευτεί να βρει ένα ακόμα (ίσως το τελευταίο) μεγάλο συμβόλαιο σε κάποια από τις κορυφαίες ομάδες της Euroleague και να διεκδικήσει άλλη μια κούπα, μετά από αυτή με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ