Αποφάσισε να μείνει στους Ουόριορς ο Ντουράντ

Αποφάσισε να μείνει στους Ουόριορς ο Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν το κουνάει από το Γκολντεν Στέιτ κι όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στους πρωταθλητές υπογράφοντας καλύτερη συμφωνία.

Ευχάριστα νέα για τους Ουόριορς, καθώς ο Κέβιν Ντουράντ έχει αποφασίσει να παραμείνει στο Γκόλντεν Στέιτ και τα επόμενα χρόνια. Ο σούπερ σταρ των «πολεμιστών», ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των τελικών του NBA για δεύτερη διαδοχική χρονιά, έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος, αλλά δεν σκέφτεται ν’ αλλάξει ομάδα, αρκεί βέβαια να τα βρει με τη διοίκηση του συλλόγου.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο «KD» θα κάνει opt out τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τους Ουόριορς. Δηλαδή θα πει όχι στα 26.2 εκατ. δολάρια για την επόμενη σεζόν, με σκοπό να πετύχει καλύτερη συμφωνία με τους πρωταθλητές.

Εκτιμάται πως το νέο συμβόλαιο θα προβλέπει αποδοχές 158 εκατ. δολαρίων για τέσσερα χρόνια και αναμένεται να υπογραφεί έως το τέλος του μήνα. Την περασμένη, πλέον, σεζόν είχε 26,4 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ κατά μέσο όρο στο ενεργητικό του, οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ