«Θα πω στον Γιάννη να δοκιμάσει τα ζυμαρικά της μαμάς μου»! (vid)

«Θα πω στον Γιάννη να δοκιμάσει τα ζυμαρικά της μαμάς μου»! (vid)

Ο Ντόντε Ντι Βιτσέντζο είναι η επιλογή των Μπακς στο νούμερο 17 του ντραφτ. Πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη του φετινού φάιναλ φορ του NCAA, πρωταθλητή με το Βιλανόβα, έναν γκαρντ με καλό σουτ και μεγάλη προοπτική εξέλιξης. Οι Μπακς δούλεψαν πολύ μαζί του την περίοδο πριν από το ντραφτ και πείστηκαν να τον επιλέξουν. […]

Ο Ντόντε Ντι Βιτσέντζο είναι η επιλογή των Μπακς στο νούμερο 17 του ντραφτ. Πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη του φετινού φάιναλ φορ του NCAA, πρωταθλητή με το Βιλανόβα, έναν γκαρντ με καλό σουτ και μεγάλη προοπτική εξέλιξης.

Οι Μπακς δούλεψαν πολύ μαζί του την περίοδο πριν από το ντραφτ και πείστηκαν να τον επιλέξουν. Κι αυτός δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Δηλώνει, όμως, και κάτι άλλο. Ότι σκοπεύει να πει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δοκιμάσει τα χειροποίητα ζυμαρικά της μαμάς του! Ο Ντι Βιτσέντζο παραδέχθηκε πως δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον Greek Freak, αλλά προφανώς έχει στα χέρια του ένα σημαντικό ατού προκειμένου να χτίσει μαζί του μια καλή σχέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ