Οκλαχόμα Θάντερ : Ανανεώνει ο George με συμβόλαιο 137 εκατ. δολαρίων

Οκλαχόμα Θάντερ : Ανανεώνει ο George με συμβόλαιο 137 εκατ. δολαρίων

Στην Οκλαχόμα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Πολ Τζορτζ καθώς συμφώνησε με τους Θάντερ για συμβόλαιο 3+1 χρόνων.

Στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Πολ Τζορτζ καθώς συμφώνησε για νέο συμβόλαιο αξίας 137 εκ. δολαρίων με διάρκεια 3+1 χρόνια.

O Τζορτζ δεν είχε ενεργοποιήσει την option για επέκταση του συμβολαίου του μία εβδομάδα πριν και οι φήμες για αποχώρηση του είχαν φουντώσει.

Ωστόσο ο PG-13 δεν χρονοτρίβησε και συμφώνησε με τους «Κεραυνούς» για νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσει την προσπάθεια για κάτι καλό μαζί με τον σούπερ σταρ της ομάδας Ράσελ Γουέστμπρουκ τον βετεράνο Καρμέλο Άντονι.

Την περασμένη σεζόν ο Τζορτζ αγωνίστηκε σε 79 παιχνίδια της κανονικής περιόδου και μέτρησε 21.9 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ ανά παιχνίδι.

Φαινομενικά η ομάδα της Οκλαχόμα με Γουέστμπρουκ-Τζορτζ-Μέλο και τον αμυντικό βράχο Στίβεν Άνταμς είχε τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στην «καυτή» δυτική περιφέρεια. Στην κανονική περίοδο τερμάτισε με ρεκόρ 48-34, που την έφερε στην τέταρτη θέση της δύσης και τους έδωσε το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των play offs. Εκεί όμως βρήκε τους Γιούτα Τζαζ και παρόλο το πλεονέκτημα έδρας αποκλείστηκε με 4-2.

Με την ανανέωση του ο Τζορτζ δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στο project των OKC και θα προσπαθήσει μαζί με τον Γουέστμπρουκ να οδηγήσουν την ομάδα όσο πιο μακρά μπορούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ