Όταν ο Ζήσης συνάντησε τον Γιάννη (pic)

Όταν ο Ζήσης συνάντησε τον Γιάννη (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταξίδεψε με τη σύντροφό του, Μαράια, στη Χαλκιδική προκειμένου να κάνει κανένα μπάνιο, αλλά και να γυρίσει ένα διαφημιστικό σποτ για λογαριασμό του ΕΟΤ. Θυμίζουμε ότι, όπως ανακοινώθηκε εδώ και δύο μέρες, είναι το κεντρικό πρόσωπο της φετινής καμπάνιας για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό. Κι εκεί που ήταν στο […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταξίδεψε με τη σύντροφό του, Μαράια, στη Χαλκιδική προκειμένου να κάνει κανένα μπάνιο, αλλά και να γυρίσει ένα διαφημιστικό σποτ για λογαριασμό του ΕΟΤ. Θυμίζουμε ότι, όπως ανακοινώθηκε εδώ και δύο μέρες, είναι το κεντρικό πρόσωπο της φετινής καμπάνιας για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό.

Κι εκεί που ήταν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, συνάντησε τον Νίκο Ζήση με όλη του την οικογένεια! Ο γκαρντ της Μπάμπεργκ έφευγε για διακοπές και βρέθηκε στο αεροδρόμιο την ίδια ώρα με τον Greek Freak. Η έκπληξη και για τους δύο ήταν ευχάριστη, καθώς έχουν παίξει μια φορά μαζί στην Εθνική ομάδα. Τα είπαν σε εγκάρδιο τόνο, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί και μετά ο Ζήσης ανέβασε τη φωτογραφία στο twitter.

Με την υποσημείωση… «Είναι πάντα ωραίο να σε συναντάω, Γιάννη»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ