Ραζόν Ρόντο : «Ήρθα για το πρωτάθλημα»

Ραζόν Ρόντο : «Ήρθα για το πρωτάθλημα»

Ο Ρόντο σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι στόχος των Λέικερς φέτος είναι το πρωτάθλημα.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ανακοίνωσαν προσφάτως την υπογραφή του ελεύθερου, Ραζόν Ρόντο. Ο πρώην πλέι μέικερ των Μπόστον Σέλτικς πήγε στο Λος Άντζελες για να βοηθήσει τους Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς να σπάσουν την κυριαρχία των Γουόριορς.

Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος το 2008 είχε κατακτήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή του ΝΒΑ απέναντι στους Λέικερς, σε δηλώσεις που παραχώρησε υποστήριξε ότι στόχος της ομάδας του είναι το πρωτάθλημα. Επίσης υποστήριξε ότι δεν είναι παράξενο ότι θα φορέσει τη φανέλα των Λέικερς.

Πιο αναλυτικά δήλωσε :

«Έχουν σχέδιο οι Λέικερς, για να με φέρουν εδώ, δίπλα σε όλους τους παίκτες που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και τον υπέροχο νεανικό πυρήνα της ομάδας. Δεν με νοιάζει να ξεκινάω στα παιχνίδια, Με νοιάζει να κερδίσω το πρωτάθλημα.Δεν είναι περίεργο που θα είμαι παίκτης των Λέικερς. Οι μάχες μαζί τους έγιναν πριν μία δεκαετία. Και κανένας παίκτης εκείνης περιόδου δεν είναι πλέον εδώ. Ο Λεμπρόν είναι το “κλειδί” για την επιτυχία. Βάζεις μία ομάδα, ένα οποιοδήποτε σύνολο παικτών γύρω του και έχεις σχεδόν βέβαιη την επιτυχία. Έχει πάει σε οκτώ σερί τελικούς, θέλει να είναι εκεί και φέτος. Επομένως, οι προσδοκίες μου είναι οι ίδιες. Με τους Γουόριορς να υπογράφουν τον Κάζινς και τους Ρόκετς να είναι αυτοί που είναι, πιστεύω πως είμαστε και εμείς μέσα σε αυτό το μείγμα. Είναι νωρίς προφανώς και δεν υπόσχομαι τίποτα. Αλλά στο τέλος της ημέρας, περιμένω να κερδίζω. Τίποτα άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ