Η… απρέπεια του Πάρκερ στον Αντετοκούνμπο

Η… απρέπεια του Πάρκερ στον Αντετοκούνμπο

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ φαίνεται πως αποτελεί ξένο σώμα στους Μπακς, με μια σειρά από ενέργειές του να μαρτυρούν την αλλαγή της στάσης του απέναντι στα Ελάφια.

Ο 23χρονος Τζαμπάρι Πάρκερ, είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο των Μιλγουόκι Μπακς καθώς διαθέτει αδιαμφισβήτητο ταλέντο. Οι πολλοί τραυματισμοί του όμως, δεν τον έχουν αφήσει να παίξει το μπάσκετ που ξέρει και μπορεί τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του Αντετοκούνμπο.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως ο Πάρκερ αγωνίστηκε μόλις σε 31 ματς της regular season έχοντας 12,6 πόντους και 4,9 ριμπάουντ σε 24′ συμμετοχής, ενώ στα 7 παιχνίδια των playoffs που έλαβε μέρος προσέφερε 10 πόντους και 6,1 ριμπάουντ στον ίδιο χρόνο συμμετοχής.

Ο ταλαντούχος φόργουρντ λοιπόν είναι restricted free agent, με τους Μπακς να έχουν οποιαδήποτε στιγμή το δικαίωμα να ισοφαρίσουν όποια προσφορά του γίνει και να τον κρατήσουν στην ομάδα. Δεν είναι όμως πρόθυμοι να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους άμεσα όμως και αυτό έχει δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό στον παίκτη. Ο Πάρκερ σαν ένδειξη αυτής της δυσαρέσκειας, έκανε unfollow τον Αντετοκούνμπο από το Instagram

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ