Αυτός είναι ο εκλεκτός του Πόποβιτς για αντί-Πάρκερ

Αυτός είναι ο εκλεκτός του Πόποβιτς για αντί-Πάρκερ

Ο εμβληματικός Τόνι Πάρκερ αποτελεί παρελθόν από τους Σαν Αντόνιο Σπερς και ο κόουτς Πόποβιτς φαίνεται να έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του, σε μια κίνηση που αν ολοκληρωθεί θα προκαλέσει αίσθηση.

Μετά τη φυγή του Τόνι Πάρκερ, ανθρώπου… τοτέμ στους Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς, το κενό στην περιφέρεια των Τεξανών είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Ο Πόποβιτς σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sportskeeda», έχει καταλήξει στον παίκτη που θα μπει στα παπούτσια του «TP».

Δε είναι άλλος από τον Αϊζάια Τόμας που κυκλοφορεί στην αγορά ως ελεύθερος. Ο μικρόσωμος γκαρντ είχε μια πολύ κακή σεζόν πέρσι αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, δεν στέριωσε στο Κλίβελαντ ενώ τον Φεβρουάριο μετακόμισε στους Λέικερς. Εκεί αγωνίστηκε σε 32 ματς και προσέφερε 15,2 πόντους και 4,8 ασίστ στα 26,8 λεπτά που βρίσκονταν στο παρκέ.

Ήταν όμως μακριά από τον εκπληκτικό εαυτό που μας έδειξε στους Σέλτικς και οι Λέικερς τον άφησαν ελεύθερο. Η συμφωνία με τους Ορλάντο Μάτζικ δεν τελεσφόρησε και κάπως έτσι ο Πόποβιτς σκέφτεται να δώσει μια ευκαιρία στην υγιή πλέον Τόμας να αποδείξει πως η περσινή ήτα απλά μια κακή παρένθεση στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ