Τρομερός Ντόρσεϊ, μέτριος Κώστας Αντετοκούνμπο στο Summer League

Τρομερός Ντόρσεϊ, μέτριος Κώστας Αντετοκούνμπο στο Summer League

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πραγματοποίησε μια πολύ σπουδαία εμφάνιση στο Summer League του Λας Βέγκα, σε αντίθεση με τον Κώστας Αντετοκούνμπο που κινήθηκε στα ρηχά.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ οδήγησε με εκπληκτική εμφάνιση τους Χοκς σε νίκη 107-101 επί των Πέισερς, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν ήταν καλός στην ήττα των Μάβερικς από τους Μπουλς.

Συγκεκριμένα, τα γεράκια επικράτησαν 107-101 των Πέισερς με τον 22χρονο γκαρντ να σημειώνει 24 πόντους με 6/10 τρίποντα (συν 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ) και να οδηγεί μαζί με τον Τρέι Γιανγκ (23 πόντους/8 ασίστ) σε σπουδαία ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει με 27 πόντους στην τρίτη περίοδο. Με αυτό το αποτέλεσμα, τα «γεράκια» εξασφάλισαν την παρουσία τους στην επόμενη φάση του Summer League.

Από την άλλη όμως, οι Μάβερικς του Κώστα Αντετοκούνμπο ηττήθηκαν με 95-83 από τους Μπουλς. Ο Έλληνας άσος είχε 4 πόντους (2/3 δίποντα και 0/1 βολή), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ, ενώ από τους συμπαίκτες του ήταν κορυφαίος ο Κόλινγουορθ να με 14.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ