Κώστας Αντετοκούνμπο : «Έχω πει στον Γιάννη ότι θα τον… σκίσω»!

Κώστας Αντετοκούνμπο : «Έχω πει στον Γιάννη ότι θα τον… σκίσω»!

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο παίρνει μέρος αυτές τις μέρες στο summer league του Λας Βέγκας προσπαθώντας να πείσει την ομάδα που τον επέλεξε στο νούμερο 56 του ντραφτ, τους Ντάλας Μάβερικς, ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ τους για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ. Δουλεύει σκληρά και παλεύει για να τα καταφέρει, ενώ είναι και πολύ […]

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο παίρνει μέρος αυτές τις μέρες στο summer league του Λας Βέγκας προσπαθώντας να πείσει την ομάδα που τον επέλεξε στο νούμερο 56 του ντραφτ, τους Ντάλας Μάβερικς, ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ τους για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ. Δουλεύει σκληρά και παλεύει για να τα καταφέρει, ενώ είναι και πολύ ανυπόμονος. Για ποιο πράγμα;

«Για να σκίσω τον Γιάννη! Του το έχω πει. Σε όλα μου τα αδέρφια το έχω πει. Μεταξύ μας λέμε πάντα πως ότι αν παίξουμε ο ένας εναντίον του άλλου, το μόνο πράγμα που ίσως θα αφήσουμε να κάνει ο άλλος είναι να βάλει ένα καλάθι. Μετά, τέλος. Τον κλείδωσα»!

Το είπε γελώντας στην ιστοσελίδα theundefeated.com, η οποία του πήρε συνέντευξη αμέσως μετά το πρώτο του παιχνίδι στο summer league κόντρα στο Φίνιξ. Ο Κώστας δεν ήταν πολύ καλός, αλλά είχε εξήγηση:

«Ήμουν λίγο νευρικός. Νιώθω ότι κάθε πρώτο παιχνίδι είναι κάπως έτσι. Αλλά, ξέρεις, αυτό ήταν ξεχωριστό. Φόρεσα για πρώτη φορά φανέλα ομάδας ΝΒΑ. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

Εκτός από τον Γιάννη, καλός συμβουλάτορας του Κώστα είναι ο Αϊζάια Τόμας, που ξέρει καλά πώς είναι να επιλέγεσαι τόσο χαμηλά στο ντραφτ κι όμως να κάνεις καριέρα: «Μου είπε να δουλέψω σκληρά και να παίζω σκληρά. Δεν έχει σημασία αν είσαι το νούμερο 1 ή αν δεν έχεις επιλεγείς καθόλου στο ντραφτ. Σε καθορίζει το παιχνίδι σου, όχι το draft pick σου».

Περισσότερο κι από τα τεχνικά στοιχεία του παιχνιδιού του ο Κώστας Αντετοκούνμπο πιστεύει ότι πρέπει να βελτιωθεί πνευματικά: «Να μπορώ να επικοινωνώ καλύτερα. Καμιά φορά όταν παίζεις μπροστά σε τόσο κόσμο, πρέπει να φωνάζεις δυνατά. Πρέπει να μιλάς. Να είσαι σίγουρος ότι όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Πρέπει να είσαι ηγέτης».

Ο Κώστας μίλησε και για το θάνατο του πατέρα του, Τσαρλς, τον περασμένο χειμώνα: «Του μίλησα τη προηγούμενη μέρα και την επόμενη με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έφυγε. Γι’ αυτό είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Είμαι ευγνώμων που έχω καταφέρει ό,τι έχω καταφέρει. Ευγνώμων για την οικογένειά μου. Κάθε φορά που πατώ το πόδι μου στο γήπεδο είναι σημαντικό. Γιατί μπορείς να φύγεις τόσο γρήγορα…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ