ΝΒΑ : Υπέγραψε two-way συμβόλαιο με τους Μάβερικς ο Κώστας Αντετοκούνμπο

ΝΒΑ : Υπέγραψε two-way συμβόλαιο με τους Μάβερικς ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Το όνειρο της συμμετοχής στο ΝΒΑ παίρνει σιγά-σιγά πλέον σάρκα και οστά για τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι κοντά στο να πραγματοποιήσει το όνειρό του, να συμμετάσχει στο ΝΒΑ. Όπως ανακοίνωσαν οι Ντάλας Μάβερικς, ο απόφοιτος του Κολεγίου του Ντέιτον υπέγραψε two-way συμβόλαιο με την ομάδα και πλέον πρέπει να λογίζεται και επίσημα μέλος της.

Η παρουσία του μικρού αδελφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Summer League ήταν αυτή που έπεισε τους Μαβς να του προσφέρουν το σχετικό συμβόλαιο. Ο Κώστας αναμένεται να περάσει τον περισσότερο χρόνο του στην θυγατρική ομάδα των Μάβερικς στην G-League, τους Texas Legends, περιμένοντας να τον καλέσει η ομάδα του.

Για τους μη γνώστες του two-way συμβολαίου, σύμφωνα με τους κανονισμούς, μία ομάδα έχει το δικαίωμα να έχει στο ρόστερ της έως δύο παίκτες με two-way contracts, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιούνται είτε από τις ίδιες, είτε από την θυγατρική τους ομάδα στην G-League. Ουσιαστικά ο αθλητής είναι παίκτης της G-League και παίζει στο ΝΒΑ όποτε του ζητηθεί. Ο παίκτης μπορεί να συμπληρώσει maximum 45 ημέρες παρουσίας στην ομάδα του ΝΒΑ. Όταν συμβεί αυτό, τότε η ομάδα δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ξανά σε αγώνα ΝΒΑ αν δεν του προσφέρει νωρίτερα εγγυημένο συμβόλαιο. Σε διαφορετική περίπτωση, τότε ο παίκτης οφείλει να επιστρέψει στην G-League και να συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ