Ενθουσιασμένοι οι Μπουλς με τον Πάρκερ

Ενθουσιασμένοι οι Μπουλς με τον Πάρκερ

Ο Φρεντ Χόιμπεργκ δήλωσε ενθουσιασμένος με την ποιότητα και τις ικανότητες του Τζαμπάρι Πάρκερ και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Εδώ και λίγες μέρες ο πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, Τζαμπάρι Πάρκερ, δόθηκε στους Σικάγο Μπουλς με διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά εκατ. δολάρια. Οι πολύ συχνοί τραυματισμοί και κάποια προβλήματα συμπεριφοράς, ράγισαν το γυαλί μεταξύ των Ελαφιών και του 23χρονου φόργουρντ.

Ο κόουτς των Ταύρων Φρεντ Χόιμπεργκ όπως ομολόγησε πως η απόκτηση του Πάρκερ τον κάνει να τρίβει τα χέρια του:

«Νιώθουμε πολύ καλά που καταφέρουμε να τον αποκτήσουμε. Το παιδί αυτό είναι ένας αποδεδειγμένα ικανός σκόρερ στη λίγκα. Είναι ικανός σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού και μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις.

Μπορεί να ανταποκριθεί και στο «3» και στο «4». Και στο αμυντικό κομμάτι, έχοντας δοκιμάσει διάφορα πράγματα και πειραματιζόμενοι τις τελευταίες εβδομάδες, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τον Τζαμπάρι και σε αυτό τον τομέα».

Και πώς να μην τα λέει αυτά όταν ο Πάρκερ στα μόλις 183 ματς που πρόλαβε να παίξει σε τέσσερις σεζόν έχει μέσο όρο 15,3 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά ματς. Όλα δείχνουν πως αν βρει ρυθμό μέσα από μια γεμάτη σεζόν θα ανεβάσει επίπεδο την απόδοσή του και θα παίξει το μπάσκετ που έχει δείξει πως μπορεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ