Τοιχογραφία στο Μιλγουόκι έγινε ο Αντετοκούνμπο (pics)

Τοιχογραφία στο Μιλγουόκι έγινε ο Αντετοκούνμπο (pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι κυρίαρχη φιγούρα στους Μπακς αλλά και την πόλη του Μιλγουόκι πλέον. Χαρακτηριστικό είναι πως ένας από τους φίλους της ομάδας, ο Μπρένταν Τζόουνς πλήρωσε τον καλλιτέχνη Φρεντ Κεμς για να φτιάξει την εν λόγω τοιχογραφία απέναντι από το σπίτι του καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήθελα να κάνω κάτι καλό και όμορφο […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι κυρίαρχη φιγούρα στους Μπακς αλλά και την πόλη του Μιλγουόκι πλέον. Χαρακτηριστικό είναι πως ένας από τους φίλους της ομάδας, ο Μπρένταν Τζόουνς πλήρωσε τον καλλιτέχνη Φρεντ Κεμς για να φτιάξει την εν λόγω τοιχογραφία απέναντι από το σπίτι του καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήθελα να κάνω κάτι καλό και όμορφο για την γειτονιά! Εξάλλου δεν χρειάζεται να σου αρέσει το μπάσκετ για να σου αρέσει ο Γιάννης».

Όπως φαίνεται μετά το γήπεδο στην Ελλάδα και τα Σεπόλια που φέρει και αυτό τη μορφή του, ο Greek Freak δίνει πλέον έμπνευση και στους Αμερικανούς για να κάνουν παρόμοια πράγματα και δείχνει ότι το… μέγεθος και η επιρροή του Αντετοκούνμπο σε όλες της εκφάνσεις της ζωής στο Μιλγουόκι αυξάνεται ολοένα και περισσότερο μέρα με τη μέρα.

Θυμηθείτε εδώ το εντυπωσιακό γκράφιτι σε γήπεδο στα Σεπόλια:

Ακολουθούν φωτογραφίες από το Μιλγουόκι και την τοιχογραφία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιάννης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ