Ντεμάρ Ντερόζαν : «Με ξεπούλησαν για σχεδόν τίποτα»

Ντεμάρ Ντερόζαν : «Με ξεπούλησαν για σχεδόν τίποτα»

Ο Ντεμάρ Ντερόζαν δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος για την ανταλλαγή που πραγματοποίησαν οι Ράπτος, η οποία τον στέλνει στο Σαν Αντόνιο

Ο Ντεμάρ Ντερόζαν δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι Τορόντο Ράπτος των συμπεριέλαβαν στα ανταλλάγματα για τον Καγουάι Λέοναρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ, των σπιρουνιών πλέον, ισχυρίζεται ότι από την ομάδα του Τορόντο κατά τη διάρκεια του Σάμερ Λιγκ του υποσχέθηκε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ανταλλαγής του. Τα πράγματα όμως πήραν άλλη τροπή μετά τη συμφωνία Σπερς-Ράπτορς κι αυτό έχει δυσαρεστήσει ιδιαίτερα τον Ντερόζαν.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αμερική, ο Ντερόζαν συνομίλησε για αρκετές ώρες με τον Κάιλ Λάουρι πριν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή. Οι δυο τους είναι ο κύριος λόγος που το Τορόντο πρωταγωνιστεί στην Ανατολική Περιφέρεια τα τελευταία χρόνια.

Ο Ντεμάρ Ντερόζαν τα έχει με τον General Manager της ομάδας, Μασάι Ουτζίρι. Σε ποστάρισμα στο Instagram ο Ντερόζαν αναφέρθηκε σε προδοσία και ξεπούλημα. Πιο συγκεκριμένα έγραψε :

«Μου είπαν ένα πράγμα και έγινε κάτι άλλο. Δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη σ’ αυτό το παιχνίδι. Σε ξεπουλάνε για σχεδόν τίποτα ως αντάλλαγμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ