Πόποβιτς : «Υπέροχος ο Λέοναρντ, αλλά έπρεπε να προχωρήσουμε»

Πόποβιτς : «Υπέροχος ο Λέοναρντ, αλλά έπρεπε να προχωρήσουμε»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς μίλησε στους δημοσιογράφους στο Σαν Αντόνιο για πρώτη φορά μετά την ανταλλαγή του Κάουι Λέοναρντ με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν. Και δήλωσε ενθουσιασμένος με την απόκτηση του ΝτεΡόζαν, αλλά παράλληλα είχε μόνο καλά λόγια να πει και για τον Λέοναρντ, έναντι του οποίου δεν εξέφρασε κανένα απολύτως παράπονο. Αντιθέτως, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο […]

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς μίλησε στους δημοσιογράφους στο Σαν Αντόνιο για πρώτη φορά μετά την ανταλλαγή του Κάουι Λέοναρντ με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν. Και δήλωσε ενθουσιασμένος με την απόκτηση του ΝτεΡόζαν, αλλά παράλληλα είχε μόνο καλά λόγια να πει και για τον Λέοναρντ, έναντι του οποίου δεν εξέφρασε κανένα απολύτως παράπονο. Αντιθέτως, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσουν να τα λένε και μετά το επαγγελματικό «διαζύγιό» τους.

Δήλωσε ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς:

«Ο ΝτεΜάρ έρχεται στο Σαν Αντόνιο κι εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Νομίζω ότι αυτή η ανταλλαγή θα κάνει καλό και στις δύο ομάδες.

Ο Κάουι συμπεριφέρθηκε υπέροχα για όσο διάστημα έμεινε εδώ. Μας βοήθησε να κερδίσουμε το πέμπτο πρωτάθλημα. Του ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Αλλά σε αυτό το σημείο, έφτασε η ώρα να προχωρήσουμε.

Μίλησα με τον Κάουι στο τηλέφωνο. Μίλησα και με τον Ντάνι (σ.σ. Γκριν) στο τηλέφωνο. Πάντα είναι δύσκολο αυτό. Είναι το δυσκολότερο κομμάτι της δουλειάς.

Ο Κάουι θα συνεχίσει να είναι μεγάλος παίκτης. Αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι με τον ΝτεΜάρ.

Από επαγγελματική σκοπιά, αυτή η σχέση με τον Κάουι σταματά. Αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, με τους οποίους διατηρώ επαφή. Και θα κοουτσάρω τον Κάουι την άλλη εβδομάδα με την Εθνική ομάδα. Ανυπομονώ.

Δεν μπορώ να μιλήσω για το Τορόντο, αλλά νομίζω ότι το επιτελείο μας έκανε απίστευτη δουλειά για να πάρει ως αντάλλαγμα ποιοτικούς παίκτες, όπως ο ΝτεΜάρ.

Νομίζω ότι διατηρούμαστε σε υψηλό επίπεδο για πολύ καιρό ακόμα κι αυτό θα συνεχιστεί»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ