(ΟΡ)ΓΙΑΝΝΗΣ και στη μάχη με τον «Βασιλιά»! (VID)

(ΟΡ)ΓΙΑΝΝΗΣ και στη μάχη με τον «Βασιλιά»! (VID)

Νέα φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για τους Μπάκς με 116-97. Ο Γιάννης έκανε απίστευτα πράγματα και σήμερα με μία επιβλητική εμφάνιση. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ήταν πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 34 πόντους (15/21 διπ., 0/1 τρ., 4/6 β.), 8 ριμπάουντ, 8 […]

Νέα φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για τους Μπάκς με 116-97.

Ο Γιάννης έκανε απίστευτα πράγματα και σήμερα με μία επιβλητική εμφάνιση. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ήταν πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 34 πόντους (15/21 διπ., 0/1 τρ., 4/6 β.), 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 2 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής αλλά δεν είχε την απαραίτητη βοήθεια αφού μόνο ο Μπρόγκντον τον ακολούθησε σε απόδοση με 16 πόντους.

Από την άλλη ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν κορυφαίος για τους Καβς, έχοντας 24 πόντους, 8 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και μία τάπα, ενώ απο κοντά ήταν και ο Κέβιν Λόβ ,με 17 πόντους 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Αυτός που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι ήταν ο Κάιλ Κόρβερ με 17 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ