Jeep Compass και Rolling Stones On Tour

Jeep Compass και Rolling Stones On Tour

Jeep και Rolling Stones συνεργάζονται από το 2014 και με τη συνεργασία τους φέτος να μπαίνει στον πέμπτο χρόνο της, η περιοδεία του συγκροτήματος «No Filter», στηρίζεται από την κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων. Η ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκινά από το Δουβλίνο στις 17 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί μετά από 14 συναυλίες και επισκέψεις σε πολλές περιοχές της […]

Jeep και Rolling Stones συνεργάζονται από το 2014 και με τη συνεργασία τους φέτος να μπαίνει στον πέμπτο χρόνο της, η περιοδεία του συγκροτήματος «No Filter», στηρίζεται από την κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων. Η ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκινά από το Δουβλίνο στις 17 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί μετά από 14 συναυλίες και επισκέψεις σε πολλές περιοχές της ηπείρου.

Πέραν της μουσικής των Rolling Stones που θα απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι στις συναυλίες, θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία που προσφέρει η Jeep, μέσω διάφορων εκδηλώσεων, με τις οποίες θα έρθουν πιο κοντά με τα SUV της φίρμας.

Ξεχωριστό ρόλο στη σκηνή, αλλά και στις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα, θα έχει το νέο premium SUV της Jeep, Compass, που στην ελληνική αγορά με «Bonus εξερεύνησης», διατίθεται στην τιμή στων 24.100 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Πηγή: Jeep

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ