Τα Dunlop Sport Maxx Race 2 εγκρίθηκαν από την Porsche

Τα Dunlop Sport Maxx Race 2 εγκρίθηκαν από την Porsche

Στην ανακοίνωση πως τα νέα Sport Maxx Race 2 εγκρίθηκαν από την Porsche για τη νέα 911 GT3 RS στα μεγέθη 265 / 35ZR20 (99Y) XL και 325 / 30ZR21 (108Y) XL, προχώρησε η Dunlop. Η εταιρεία κατασκευής ελαστικών βελτιστοποίησε το πέλμα κάθε ελαστικού, καταφέρνοντας να εξισορροπήσει την κατανομή πίεσης στο αποτύπωμα, παρέχοντας στον οδηγό […]

Στην ανακοίνωση πως τα νέα Sport Maxx Race 2 εγκρίθηκαν από την Porsche για τη νέα 911 GT3 RS στα μεγέθη 265 / 35ZR20 (99Y) XL και 325 / 30ZR21 (108Y) XL, προχώρησε η Dunlop. Η εταιρεία κατασκευής ελαστικών βελτιστοποίησε το πέλμα κάθε ελαστικού, καταφέρνοντας να εξισορροπήσει την κατανομή πίεσης στο αποτύπωμα, παρέχοντας στον οδηγό τον καλύτερο δυνατό χειρισμό κατά τη στροφή, βελτιώνοντας παράλληλα την ακρίβεια της κατεύθυνσης. Μάλιστα, το νέο ελαστικό διαθέτει και γέφυρες ανάμεσα στις αυλακώσεις, που ενισχύουν την ακαμψία του.

Η γόμα του προέρχεται από τους αγώνες και η σύνθεση του μείγματός του θερμαίνεται ταχύτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες. Αυτό έχει απόρροια στη βελτίωση της τριβής του ελαστικού στον δρόμο, με συνέπεια την καλύτερη πρόσφυση και τη μεγαλύτερη απόδοση.

«Τα ελαστικά Sport Maxx Race 2 είναι τα ιδανικά ελαστικά για το 911 GT3 RS, από την άποψη των απόλυτων επιδόσεων, πρόσφυσης και ακρίβειας του συστήματος διεύθυνσης. Η ποιότητα και η ικανότητά τους να κατανοούν και να εφαρμόζουν τις οδηγίες μας είναι το κλειδί της επιτυχίας», δήλωσε ο Ζαν Φρανκ, Μηχανικός Ανάπτυξης της Porsche Motorsport.

Τα Sport Maxx Race 2 έχουν εγκριθεί και για την 911 GT2 RS.

Πηγή: Dunlop

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ