#love2give: Νέο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Mercedes-Benz Ελλάς

#love2give: Νέο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Mercedes-Benz Ελλάς

Στόχος, η δημιουργία μιας κοινότητας εθελοντών, στους οποίους θα κοινοποιούνται εθελοντικές δράσεις, βασισμένες στους τρεις πυλώνες της Mercedes. Τους εργαζόμενους της εταιρείας, την κοινωνία και το περιβάλλον, μαζί βέβαια με τους 17 στόχους του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη. «Οι μέχρι τώρα προσπάθειές μας έχουν αποδώσει. Έχουμε κάνει αρκετά για τους ανθρώπους γύρω μας και […]

Στόχος, η δημιουργία μιας κοινότητας εθελοντών, στους οποίους θα κοινοποιούνται εθελοντικές δράσεις, βασισμένες στους τρεις πυλώνες της Mercedes. Τους εργαζόμενους της εταιρείας, την κοινωνία και το περιβάλλον, μαζί βέβαια με τους 17 στόχους του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

«Οι μέχρι τώρα προσπάθειές μας έχουν αποδώσει. Έχουμε κάνει αρκετά για τους ανθρώπους γύρω μας και είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για αυτό. Με το πρόγραμμα #love2give θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε, συντονισμένα και στοχευμένα, σε ακόμη περισσότερους φορείς και κοινωνικές ομάδες που έχουν πραγματικά ανάγκη, οργανώνοντας δράσεις και συμμετέχοντας σε ενέργειες, με σκοπό να χαρίσουμε περισσότερα χαμόγελα», δήλωσε η κα Νικολέττα Καβαθούλη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε..

Ήδη τον Απρίλιο έλαβαν χώρα οι δύο πρώτες δράσεις του #love2give. Στις 20 Απριλίου, 30 εθελοντές της Mercedes συμμετείχαν στο 3ο Plane Pull για τη στήριξη «Του Χαμόγελου του Παιδιού», τραβώντας δέκα μέτρα ένα Boeing 757, ενώ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, οι εργαζόμενοι της εταιρείας συνέλεξαν 698 βιβλία, ξεπερνώντας κατά πολύ τον στόχο που είχε τεθεί και ήταν 190 βιβλία. Στόχος, η στήριξη της προσπάθειας δημιουργίας τριών βιβλιοθηκών σε Οργανισμούς που στηρίζουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Οι δράσεις της ομάδας συνεχίζονται και τον Μάιο, με ενέργειες κοινωνικού και οικολογικού χαρακτήρα.

Πηγή: Mercedes

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ