Η Bugatti κατασκεύασε την 100ή Chiron

Στην παραγωγή και την παράδοση της 100ής Chiron προχώρησε η Bugatti. Το αυτοκίνητο «αποχώρησε» από το εργοστάσιο στην Αλσατία, εκεί όπου το μοντέλο κατασκευάζεται από τα τέλη του 2016. Η 100ή Chiron παραδόθηκε σε έναν πελάτη από την Αραβική χερσόνησο, ο οποίος φρόντισε να το εξατομικεύσει. Καθώς η εξωτερική του απόχρωση είναι σκούρα μπλε και […]

Η Bugatti κατασκεύασε την 100ή Chiron | to10.gr

Στην παραγωγή και την παράδοση της 100ής Chiron προχώρησε η Bugatti. Το αυτοκίνητο «αποχώρησε» από το εργοστάσιο στην Αλσατία, εκεί όπου το μοντέλο κατασκευάζεται από τα τέλη του 2016.

Η 100ή Chiron παραδόθηκε σε έναν πελάτη από την Αραβική χερσόνησο, ο οποίος φρόντισε να το εξατομικεύσει. Καθώς η εξωτερική του απόχρωση είναι σκούρα μπλε και ματ για πρώτη φορά.

Η έντονη γραμμή σε Ιταλικό κόκκινο και οι χρωματισμένοι σε μαύρο mink τροχοί, προσφέρουν έναν διαφορετικό τόνο. Εντός, το πλήρως δερμάτινο σαλόνι, κυριαρχείται από το κόκκινο χρώμα, με την τιμή του αυτοκινήτου να ανέρχεται στα €2,85 εκατομμύρια.

Ο Στέφαν Βίνκελμαν, πρόεδρος της Bugatti Automobiles S.A.S., είπε. «Βρίσκω την 100ή Chiron, ιδιαίτερα ευχάριστη. Είναι δυναμική και κομψή σε κάθε περίπτωση. Αυτό το αυτοκίνητο, δείχνει ότι η Bugatti παράγει εξαιρετικά εξατομικευμένα αριστουργήματα της αυτοκίνησης, που είναι απλά ασύγκριτα».

Πηγή: Bugatti