Νέος τεχνικός διευθυντής στην Alfa Romeo Sauber

Στην Alfa Romeo Sauber θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Σιμόνε Ρέστα. Ο μηχανικός, αποχώρησε από τη Ferrari, εκεί όπου κατείχε τη θέση του επικεφαλής στην επαφή του αγωνιστικού τμήματος με τα αυτοκίνητα παραγωγής (Head of Vehicle Project Coordination). Ο Ρέστα αναλαμβάνει τα καθήκοντά του την 1η Ιουλίου και θα αναφέρεται στον Φρεντερίκ […]

Νέος τεχνικός διευθυντής στην Alfa Romeo Sauber | to10.gr

Στην Alfa Romeo Sauber θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Σιμόνε Ρέστα. Ο μηχανικός, αποχώρησε από τη Ferrari, εκεί όπου κατείχε τη θέση του επικεφαλής στην επαφή του αγωνιστικού τμήματος με τα αυτοκίνητα παραγωγής (Head of Vehicle Project Coordination).

Ο Ρέστα αναλαμβάνει τα καθήκοντά του την 1η Ιουλίου και θα αναφέρεται στον Φρεντερίκ Βαζέ, επικεφαλής της Sauber Motorsport AG και αγωνιστικός διευθυντής της Alfa Romeo Sauber F1 Team, που τόνισε από τη μεριά του:

«Ο Σιμόνε Ρέστα έχει το καλύτερο προφίλ για να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Η άφιξή του στην Alfa Romeo Sauber F1 Team σηματοδοτεί ένα καθοριστικό βήμα του μεσοπρόθεσμου σχεδιασμού που έχουμε για την ενίσχυση της Alfa Romeo Sauber F1 Team, με στόχο να επιτύχουμε φιλόδοξα αποτελέσματα».

Πηγή: Alfa Romeo