Η Mercedes-Benz Ελλάς γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Διαφορετικότητας

Τη διαφορετικότητα γιόρτασε για έκτη συνεχή χρονιά η Mercedes-Benz Ελλάς. Μαζί με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ETHELON, εργαζόμενοι και μέλη της ομάδας Love2give, τραγούδησαν στη νοηματική, υπό τις οδηγίες του κ. Νίκου Γαλάνη, Διευθυντή της ΜΚΟ «Δρω», ο οποίος τους έκανε και τα σχετικά μαθήματα. Αξίζει να τονιστεί πως η εκδήλωση έκλεισε με έναν αγώνα […]

Η Mercedes-Benz Ελλάς γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Διαφορετικότητας | to10.gr

Τη διαφορετικότητα γιόρτασε για έκτη συνεχή χρονιά η Mercedes-Benz Ελλάς. Μαζί με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ETHELON, εργαζόμενοι και μέλη της ομάδας Love2give, τραγούδησαν στη νοηματική, υπό τις οδηγίες του κ. Νίκου Γαλάνη, Διευθυντή της ΜΚΟ «Δρω», ο οποίος τους έκανε και τα σχετικά μαθήματα.

Αξίζει να τονιστεί πως η εκδήλωση έκλεισε με έναν αγώνα με αμαξίδια, ανάμεσα στην ομάδα της Mercedes-Benz Ελλάς και την Ομάδα Ατόμων με Αναπηρία.

Η τελευταία, είχε στις τάξεις της, μάλιστα και σπουδαίους αθλητές, όπως οι Παραολυμπιονίκες Παναγιώτης Τριανταφύλλου (Αργυρό μετάλλιο στην Παραολυμπιάδα του Ρίο στην ξιφασκία) και Κώστας Δήμου (τέταρτος στην Παραολυμπιάδα του Ρίο, πρώτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2018 και κάτοχος ευρωπαϊκού ρεκόρ στο άθλημα της Άρσης Βαρών σε πάγκο στα +107kg).

Πηγή: Mercedes