Με 11 αυτοκίνητα στις 24 ώρες του Σπα η Audi

Με 11 αυτοκίνητα στις 24 ώρες του Σπα η Audi

Στις 28-29 Ιουλίου διεξάγεται στο Σπα, ο 24ωρος αγώνας αντοχής, που προσμετρά στο Blancpain GT Series Endurance Cup. Θα είναι η τέταρτη από τις πέντε κούρσες αντοχής και η Audi θα παρατάξει 11 αυτοκίνητα R8 LMS, στοχεύοντας στις όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες. Η Audi Sport θα συμμετέχει με δύο ομάδες. Η πρώτη είναι η […]

Στις 28-29 Ιουλίου διεξάγεται στο Σπα, ο 24ωρος αγώνας αντοχής, που προσμετρά στο Blancpain GT Series Endurance Cup. Θα είναι η τέταρτη από τις πέντε κούρσες αντοχής και η Audi θα παρατάξει 11 αυτοκίνητα R8 LMS, στοχεύοντας στις όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες.

Η Audi Sport θα συμμετέχει με δύο ομάδες. Η πρώτη είναι η WRT και η δεύτερη, η Sainteloc. Στην WRT, τρεις οδηγοί από το DTM θα μοιραστούν το κοκ πιτ και πρόκειται για τους Ρενέ Ραστ, Νίκο Μίλερ και Ρόμπιν Φράινς, ενώ στο δεύτερο Audi R8 LMS της βελγικής ομάδας θα βρίσκονται οι Ντρίες Βανθόρ, Κρίστοφερ Μάις και Αλεξ Ριμπέρας. Οι τρεις τελευταίοι ηγούνται της βαθμολογίας του Blancpain GT Series Endurance Cup μετά από τρεις αγώνες. Όσον αφορά στον Μαρσέλ Φάσλερ, θα συμμετάσχει στον αγώνα ως ιδιώτης, αλλά με τη στήριξη της WRT (που θα παρατάξει και τέταρτο αυτοκίνητο), ενώ για λογαριασμό της Sainteloc θα «τρέξουν» οι περσινοί νικητές Κριστόφ Χάασε και Μάρκους Βίνκελχοκ, μαζί με τον Φρεντερίκ Βερνίς.

Από εκεί και πέρα, στην κατηγορία ΑΜ, η Sainteloc θα μετάσχει με ακόμα ένα αυτοκίνητο, η Montaplast με τη στήριξη της Land Motorsport θα μετάσχει με τον Κέλβιν φαν ντερ Λίντε μεταξύ άλλων, ενώ η Attempto Racing θα στηριχτεί από τους Τζέιμι Γκριν και Πιερ Καφέ, με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα.

Ο Φρανκ Στίπλερ θα οδηγήσει για την Car Collection Motorsport, με την Aust Motorsport να σχεδιάζει κι αυτή να δώσει το «παρών» με ένα Audi R8 LMS.

Πηγή: Audi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ