Το Skoda Kodiaq RS «έσπασε» το ρεκόρ στο Νίρμπουργκρινγκ

Το Skoda Kodiaq RS «έσπασε» το ρεκόρ στο Νίρμπουργκρινγκ

Καμουφλαρισμένο σε απόχρωση που βλέπετε στις φωτογραφίες, με την επιγραφή «Skoda Record Day» στα πλευρά του, το Skoda Kodiaq RS κατάφερε να κάνει νέο ρεκόρ γύρου στην κατηγορία του, στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Πίσω από το τιμόνι, ήταν η Σαμπίν Σμιτς, μια έμπειρη οδηγός, που έχει κερδίσει τον 24ωρο αγώνα που διεξάγεται εκεί, έχοντας κιόλας […]

Καμουφλαρισμένο σε απόχρωση που βλέπετε στις φωτογραφίες, με την επιγραφή «Skoda Record Day» στα πλευρά του, το Skoda Kodiaq RS κατάφερε να κάνει νέο ρεκόρ γύρου στην κατηγορία του, στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Πίσω από το τιμόνι, ήταν η Σαμπίν Σμιτς, μια έμπειρη οδηγός, που έχει κερδίσει τον 24ωρο αγώνα που διεξάγεται εκεί, έχοντας κιόλας συμπληρώσει συνολικά 30.000 γύρους στην πίστα, οδηγώντας διάφορα αυτοκίνητα.

Να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο ήταν της ίδιας ακριβώς έκδοσης που θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στο κοινό, καταφέρνοντας να γίνει το γρηγορότερο 7θέσιο SUV στο Νίρμπουργκρινγκ.

Το χρονόμετρο σταμάτησε στα 9:29:840, με τη Σμιτς να δηλώνει μετά το πέρας της προσπάθειας. «Ήταν διασκεδαστικό, ήταν γρήγορο. Το αυτοκίνητο ήταν πολύ σταθερό και τα φρένα λειτούργησαν τέλεια».

Πηγή: Skoda

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ