Ο ξεχωριστός προσκεκλημένος της Ford στο Λε Μαν

Ο ξεχωριστός προσκεκλημένος της Ford στο Λε Μαν

Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε στο Λε Μαν ο αγώνας των 24 ωρών που προσμετρά στο WEC. Εκεί, βρέθηκε και ο Τζέισον Βατ, πρώην οδηγός αγώνων από τη Δανία, που έχει μείνει παράλυτος από τον θώρακα και κάτω μετά από ατύχημα που είχε με μοτοσικλέτα το 1999. Η σχέση του με τη Ford ξεκίνησε όταν […]

Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε στο Λε Μαν ο αγώνας των 24 ωρών που προσμετρά στο WEC. Εκεί, βρέθηκε και ο Τζέισον Βατ, πρώην οδηγός αγώνων από τη Δανία, που έχει μείνει παράλυτος από τον θώρακα και κάτω μετά από ατύχημα που είχε με μοτοσικλέτα το 1999.

Η σχέση του με τη Ford ξεκίνησε όταν με ένα Transit μετέφερε το καρτ του. Αργότερα, οδήγησε στη Formula Ford και εν συνεχεία βρέθηκε το 2005 πίσω από το τιμόνι ενός Ford GT. Όλα τα οχήματα που οδηγούσε στους αγώνες, ήταν τροποποιημένα και η καριέρα του έληξε το 2012.

Ήταν από τους πρώτους, που το αίτημά του για την αγορά του νέου GT έγινε δεκτό και οδηγώντας το, πήγε στο Λε Μαν, όπου με το αμαξίδιό του στην οροφή, αποθεώθηκε από τους φιλάθλους που βρίσκονταν στις εξέδρες.

Πέραν αυτού, συνάντησε και μέλη της ομάδας της Ford στο περιθώριο του αγώνα Λε Μαν, μίλησε με πρώην συναδέλφους του και στις δηλώσεις του δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτούς. «Ήταν θαυμάσιο που είδα πρώην συναδέλφους στα pit της Ford στο Λε Μαν. Είναι πράγματι ένα μοναδικό γεγονός, είναι σύμβολο ονείρων. Η αντίδραση του κόσμου βλέποντάς με να οδηγώ το Ford GT με το αναπηρικό αμαξίδιο στην οροφή ήταν συγκλονιστική. Οι άνθρωποι στο Λε Μαν είναι φιλικοί και όλοι θέλουν να έρθουν κοντά και να πιάσουν συζήτηση, όταν συνειδητοποιούν ότι αυτός που οδηγεί το Ford GT είναι παράλυτος».

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ