Κορυφαίο το Volvo XC60 στο ΝCAP

Κορυφαίο το Volvo XC60 στο ΝCAP

Με 98% στην κατηγορία Ενήλικων Επιβατών και την κλάση των μεγάλων SUV, βαθμολογήθηκε το XC60, καταφέρνοντας να έχει ένα μεγάλο προβάδισμα στη Safety Assist (που αφορά συστήματα υποβοήθησης κατά την οδήγηση) με βαθμολογία της τάξης του 95%, ποσοστό μεγαλύτερο κατά 20 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον κοντινότερο ανταγωνιστή στα μεγάλα SUV. «Το νέο XC60 […]

Με 98% στην κατηγορία Ενήλικων Επιβατών και την κλάση των μεγάλων SUV, βαθμολογήθηκε το XC60, καταφέρνοντας να έχει ένα μεγάλο προβάδισμα στη Safety Assist (που αφορά συστήματα υποβοήθησης κατά την οδήγηση) με βαθμολογία της τάξης του 95%, ποσοστό μεγαλύτερο κατά 20 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον κοντινότερο ανταγωνιστή στα μεγάλα SUV.

«Το νέο XC60 είναι ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα που έφτιαξε ποτέ η Volvo», ήταν τα λόγια της Μαλίν Έκχολμ, Αντιπρόεδρου του Volvo Cars Safety Centre και συνέχισε. «Είναι πλήρως εξοπλισμένο με νέες τεχνολογίες που σχεδιάστηκαν για την υποστήριξη του οδηγού, την προστασία των επιβατών του αυτοκινήτου και των άλλων χρηστών του δρόμου, όπως οι πεζοί και οι ποδηλάτες, ενώ παράλληλα μετριάζουν την πιθανότητα συγκρούσεων. Είμαστε περήφανοι που η πάγια δέσμευσή μας να καινοτομούμε, προσφέροντας νέα συστήματα ασφαλείας αναγνωρίζεται από το Euro ΝCAP με ακόμη ένα βραβείο Best in Class για τη Volvo Cars».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ