Ford Νέα ανθεκτικά υλικά

Ford Νέα ανθεκτικά υλικά

Η κυψέλη αποτέλεσε την έμπνευση στους μηχανικούς για την κατασκευή του «Honeycomb Shelf», ενός ελαφρού, μυστικού ραφιού στον χώρο των αποσκευών. Έχει την ικανότητα να σηκώσει το 100πλάσιο του βάρους του και η αναλογία αντοχής/βάρους, είναι μεγαλύτερη ακόμα και από το ατσάλι. Έχει εξελιχθεί για το Ford EcoSport SUV και ο σχεδιασμός του προστατεύει εύθραυστα […]

Η κυψέλη αποτέλεσε την έμπνευση στους μηχανικούς για την κατασκευή του «Honeycomb Shelf», ενός ελαφρού, μυστικού ραφιού στον χώρο των αποσκευών. Έχει την ικανότητα να σηκώσει το 100πλάσιο του βάρους του και η αναλογία αντοχής/βάρους, είναι μεγαλύτερη ακόμα και από το ατσάλι.

Έχει εξελιχθεί για το Ford EcoSport SUV και ο σχεδιασμός του προστατεύει εύθραυστα αντικείμενα, ενώ μπορεί να αντέξει βάρος 300 κιλών, που είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο τριών ενηλίκων μεσαίου βάρους.

«Η ικανότητα της κυψέλης να προσφέρει αντοχή χωρίς την προσθήκη βάρους, έχει ήδη αξιοποιηθεί σε ακραίες εφαρμογές, όπως οι πύραυλοι, τα αεριωθούμενα αεροπλάνα και τα υπεραυτοκίνητα. Επομένως ήταν εύλογη η χρήση κυψελοειδούς δομής για τη δημιουργία μιας υπέρ ανθεκτικής πλατφόρμας στο χώρο αποσκευών του EcoSport», ανέφερε σχετικά η Μπετίνα Βέιθ, βοηθός αρχιμηχανικός του EcoSport.

Για τη χρησιμοποίηση του «Honeycomb Shelf», ένα κυψελοειδές στρώμα από ανακυκλωμένο χαρτί και κόλλα βασισμένη στο νερό, τοποθετήθηκαν ανάμεσα σε δύο στρώματα από ελαφρύ και ανθεκτικό υαλόνημα. Η κατασκευή συμβάλλει και στη μείωση της κατανάλωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ